Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Här är hyllade budgetkappan som passar korta personer perfekt

13 okt, 2023 
Hyllad kappa Ellos
Kappan från den prisvärda modekedjan har den perfekta passformen och går att bära till allt – och passar lika bra för de som är lite kortare!
Annons

Hur mycket vi än kan fastna för plagg och accessoarer i butikerna så kan nya modeinköp ibland komma med utmaningar. Många känner till exempel igen svårigheterna att hitta stövlar som inte är för trånga i vaderna (om du också har det problemet så har vi samlat 10 stövlar med extra breda skaft!), och för den som är på jakt efter en ny kappa till basgarderoben kan många kappor upplevas som för långa om man själv inte är så lång.

Det finns dock en kappa hos en populär webbshop som har fått lovord till höger och vänster – dels för den snygga designen och hur den ser ut och känns, men det är också många som menar att de nu har hittat den kappa som de sökt efter. Kappan har nämligen fått extra mycket lovord från personer som beskriver som korta, som menar att den är i perfekt längd för dem. Den är gjord i en ullblandning och kommer från Ellos – ANNONS du hittar kappan här.

Lyxig beige kappa i ullmix med skärp i midjan från Ellos
Den hyllade kappan från Ellos – scrolla vidare för att se alla färger den finns i.

Älskas av kunderna

En person som har köpt kappan skriver: "Mycket fin kappa, sitter smickrande", medan en annan kund skriver: "Fin och rejäl kappa, passar även mig som är 160 cm lång. Rekommenderas!"

Annons

En tredje kund som köpt kappan lyfter fram att dess längd är precis lagom; "Fin kappa som sitter figurnära. Jag är 158 centimeter lång och den slutar strax ovanför ankeln men det var bara snyggt. Perfekt längd i armarna!"

I en annan recension går det att läsa: "Snygg och bekväm kappa. Jag är bara 161 cm lång och trodde den skulle kännas för bylsig och för lång på mig men är otroligt nöjd."

Hyllas även för passformen

Många kunder lyfter även fram hur kappan sitter: "Passformen och storleken är perfekt!" skriver en av dem. Även en annan skriver: "Så nöjd med köpet. Den sitter perfekt i min vanliga storlek och följer kroppen fint istället för att kännas stor som många kappor gör."

"Riktigt fin kappa och bra i storlek. Har den i både beige och svart och är riktigt nöjd" säger en kund, som också skriver att hon köpt kappan sin vanliga storlek och att den sitter perfekt samtidigt som hon även får plats med en tjock tröja under kappan.

Annons

Kappa från Ellos

Kappan är gjord i en filtad ullblandning och stängs med en dold tryckknapp fram. Den har vackra sjalslag fram och ett knytskärp i midjan som ger den lyxiga silhuetten som många är ute efter, vilket gör den till en perfekt vinterkappa.

Svart kappa

Den svarta kappan är populär hos kunderna, och det är dessutom en variant som alltid kommer att ha en plats i basgarderoben. Med andra ord, ett tidlöst och lättmatchat val! ANNONS Se mer och köp den svarta kappan här.

Svart ullkappa med skärp och breda slag för dam från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till kappan.

Ljusbeige kappa

Många av kunderna som är mycket nöjda med kappan har köpt den i den här ljusbeige nyansen, som är lika snygg nu i höst och vinter som under tidig vår. ANNONS Se mer och köp den ljusbeige kappan här.

Annons
Ljusbeige ullkappa med skärp och breda slag för dam från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till kappan.

Beige kappa

Det jobbigaste med kappan? Att det är så svårt att välja mellan de fyra färgerna, som alla är helt underbara! Den här beige nyansen påminner om den ikoniska kappan från Max Mara, inte minst i kombination med knytningen i midjan, vilket gör den till ett solklart budgetalternativ till den lyxiga (och dyra) märkeskappan! ANNONS Se mer och köp den beige kappan här.

Beige ullkappa med skärp och breda slag för dam från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till kappan.

Brun kappa

De bruna tonerna har den senaste tiden hittat tillbaka till sin givna plats på trendkartan, inte minst de chokladbruna mörka nyanserna som blir det perfekta alternativet till svart. Medan svart alltid är användbart blir den här mörkbruna kappan ett mjukare, men lika tidlöst, alternativ. ANNONS Se mer och köp den bruna kappan här.

Annons
Mörkbrun ullkappa med skärp och breda slag för dam från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till kappan.
Detaljerna som får din stil att se mer exklusiv utBrand logo
Detaljerna som får din stil att se mer exklusiv ut

Annons