Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Ida Sjöstedt släpper en gästkollektion för Ellos

21 jan, 2016 
AvFemina
I april lanserar den svenska stjärndesignern Ida Sjöstedt en exklusiv kollektion för Ellos. Spana in alla bilderna här!
Annons

I fredags utsågs hon till årets designer på ELLE-galan och igår offentliggjordes nyheten att Ida Sjöstedt i vår släpper en kollektion i samarbete med Ellos.

Ida Sjöstedt är en av landets mest omtyckta designers. Hennes visningar är ofta de mest instagrammade och förra året fick hon dessutom prestigeuppdraget att designa prinsessan Sofias bröllopsklänning.

För Ellos har Ida skapat en kollektion med namnet La Vie en Rose, perfekt för sommarens alla fester – eller varför inte bröllop? I linje med Ellos övriga sortiment kommer Ida-kollektionen att finnas i storlekarna 34-52.

– Jag tyckte det var roligt att få testa på nya produkter och göra något som kompletterar min egen kollektion. Jag har alltid varit intresserad av att göra inredning och skor, så det kändes som en rolig utmaning, säger Ida Sjöstedt.

– Jag ville också ta chansen att jobba med plusstorlekar då det är något som jag saknat i min egen kollektion, men inte haft möjlighet att utveckla ännu, fortsätter hon. Och speciellt att jag kunde ta del av Ellos expertis på området, då detta är något de jobbar med kontinuerligt. Jag tycker att passformen blivit jättebra och att vi fått till en fin kvalité på alla plaggen.

Annons

Kollektionen består av sju klänningar, två kappor, tre par skor varav två par satinpumps i svart eller rött, en kuvertväska, en bricka och ett doftljus. Vi ser prickiga chiffongklänningar, skjortklänningar med guldknappar, feminina kappor med rosett i midjan, en aftonklänning med spetsliv och mycket mer.

Spana in bilderna på kollektionen här:

16_Q2_1_B1_IDA_04_078
Klänning, 999 kr & pumps, 599 kr.
16_Q2_1_B1_IDA_05_035
Klänning, 999 kr.
Klänning, 999 kr.
Klänning, 999 kr.
Annons
Spetstunika, 799 kr och pumps, 599 kr.
Spetstunika, 799 kr och pumps, 599 kr.
Spetstunika, 799 kr.
Spetstunika, 799 kr.
Annons
Trenchcoat i svart eller beige, 1 799 kr.
Trenchcoat i svart eller beige, 1 799 kr.
Klänning, 799 kr.
Klänning, 799 kr.
Annons
Pumps, 599 kr.
Pumps, 599 kr.
Pumps, 599 kr.
Pumps, 599 kr.
Annons

 

Kollektionen La Vie en Rose släpps på Ellos.se den 4 april.

AV LISA ARNELL, Elle.se
FOTO ELLOS

 

Missa inte att läsa:

Annons