Hon är huvudrollsinnehavare i den populära Netflix-serien Crazy Ex-Girlfriend och har vunnit en Golden Globe för bästa skådespelare i en TV-serie. Men ändå fick Rachel Bloom lov att köpa sig en egen galaklänning till nattens Emmy Awards, istället för att få låna en designerblåsa.

Det finns nästan inga lånekläder att välja på om man inte kommer i en size zero, förklarar hon.

”Jag köpte den här klänningen, för Gucci lånar inte ut någon klänning till mig”, berättade stjärnan på röda mattan. ”Jag har sagt i intervjuer tidigare att det ibland är svårt för designers att låna ut klänningar till mig eftersom jag inte har storlek extra small. Men jag har råd, så det är okej.”

Hon må ha råd att lägga 28 000 kronor på en Gucciklänning, men vi tycker ändå att det är helt galet att ingen designer vill låna ut sina klänningar till en framgångsrik skådespelerska bara för att hon inte drar minsta storleken.

Om du är sugen på en Guccilkänning och liksom Rachel inte har XS, kika på andrahandssajten The Real Deal – skådespelerskan har lovat att hon ska lägga ut galablåsan till försäljning under dagen.

Foto: IBL
Källa: HarpersBazaar.com

Läs även:

Kritikstorm mot Zaras kampanj för kurviga: ”Ni måste skämta”

Ny forskning: Stor rumpa och fylliga lår är bra för hälsan!

Fotomodellen instagrammar en bild på sin rumpa – anledningen är så bra!

Mest läst