Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Ingen designer ville klä Rachel Bloom på Emmmygalan

18 sep, 2017 
AvMalin Karlberg
Skådespelerskan Rachel Bloom från komediserien Crazy Ex-Girlfriend la ut 28 000 kronor på en galaklänning från Gucci till nattens Emmygala i Hollywood. Anledningen? Hon var inte tillräckligt smal för att få låna en designerklänning.
Annons

Hon är huvudrollsinnehavare i den populära Netflix-serien Crazy Ex-Girlfriend och har vunnit en Golden Globe för bästa skådespelare i en TV-serie. Men ändå fick Rachel Bloom lov att köpa sig en egen galaklänning till nattens Emmy Awards, istället för att få låna en designerblåsa.

Det finns nästan inga lånekläder att välja på om man inte kommer i en size zero, förklarar hon.

”Jag köpte den här klänningen, för Gucci lånar inte ut någon klänning till mig”, berättade stjärnan på röda mattan. ”Jag har sagt i intervjuer tidigare att det ibland är svårt för designers att låna ut klänningar till mig eftersom jag inte har storlek extra small. Men jag har råd, så det är okej.”

Hon må ha råd att lägga 28 000 kronor på en Gucciklänning, men vi tycker ändå att det är helt galet att ingen designer vill låna ut sina klänningar till en framgångsrik skådespelerska bara för att hon inte drar minsta storleken.

Om du är sugen på en Guccilkänning och liksom Rachel inte har XS, kika på andrahandssajten The Real Deal – skådespelerskan har lovat att hon ska lägga ut galablåsan till försäljning under dagen.

Foto: IBL
Källa: HarpersBazaar.com

Läs även:

Annons