Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

”Jag är plus size – de här jeansen känner jag mig snyggast i”

09 nov, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTiktok.
Att hitta rätt i jeansdjungeln är alltid knepigt, oavsett form och storlek på kroppen.
Nu tipsar plus size-modellen Ruby om sina bästa jeans, som hon känner sig snyggast och mest bekväm i.
”Jeansrekommendationer om du har breda höfter”, skriver Ruby till en video.
Annons
Fem favoriter från Femina – jeansspecialBrand logo
Fem favoriter från Femina – jeansspecial

Det är inte lätt att hitta jeans som både är sköna, snygga och sitter bra. Men samtidigt är jeansen en av vardagsgarderobens alla viktigaste byggstenar, så vi vill inte heller slarva och köpa byxor som inte är perfekta för oss.

Oavsett om man är lång eller kort, smal eller kurvig, så kan man ha svårt att hitta de perfekta jeansen. Nu delar plus size-modellen Ruby med sig av sina bästa tips för att hitta jeans. I en video på sociala medier-appen Tiktok visarhon upp olika jeansmodeller hon älskar, som hon menar funkar perfekt för kurviga kvinnor som har breda höfter och fett på nedre delen av magen.

Annons

”Jeansrekommendationer om du har breda höfter”, skriver Ruby till videon.

Den amerikanska modellen börjar sedan med att visa upp ett par jeans från märket Eloquii, som har en speciell knäppning framtill. Jeansen knäpps inte rakt utan går lite omlott, vilket skapar en slags v-ringad form på byxan.

Efter de tar Ruby på sig ett par mörkare jeans med hög midja och lite kortare ben, i modellen ”good waist jeans” från märket Good american. Ruby menar att jeansen sitter bra och gapar i ryggen, vilket annars är lätt hänt med jeans när man har kurvigare rumpa och höfter.

Annons

Jeansmodellerna som plus size-modellen älskar

Till sist väljer hon ett par jeans från Universal standards, som går högt upp i storlekar och också sitter som en smäck. Jeansen har en ljusare färg, är höga i midjan och smalare nertill utan att vara stuprörsjeans.

Om du inte hittar de specifika jeansmärkena som Ruby tipsar om kan du inspireras av de olika jeansmodellerna när du själv letar i butikerna!

Bland kommentarerna får Ruby många glada hejarrop.

”Du ser fantastisk ut!”, skriver en person.

”Du är så snygg”, tycker en annan.

@rubeiriplus

If you have Wide hips and a fupa and a hard time finding jeans heere’s a few recomendations. #widehips #fupa #plussizejeans #plussize #plussizefashion #styletips

♬ blessing me - Mura Masa & Pa Salieu & Skillibeng
Annons