Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Katie Holmes omdiskuterade jeans – se den nya trenden

28 jun, 2022 
Katie Holmes syntes nyligen i ett par jeans som har fått många att haja till – och tycka till. Kolla in den nya jeanstrenden här!
Annons
VIDEO: 6 vanliga misstag du gör när du köper jeans – så rättar du till demBrand logo
VIDEO: 6 vanliga misstag du gör när du köper jeans – så rättar du till dem

Katie Holmes har gjort en stilmässig helomvändning där hon gått från att vara "the girl next door" till att sticka ut hakan i plagg som väcker uppmärksamhet. När hon nyligen tog en promenad i New York bar hon ett par jeans som hade extra mycket vidd i benen, och som har fått många att tycka till online. Jeansen kommer från det lyxiga modehuset Chanel och matchades stilfullt med en klassisk väska av samma märke och en midjekort svart kavaj.

Katie Holmes iklädd vida jeans från Chanel.
Katie Holmes iklädd vida jeans från Chanel.
Annons

Och det här var inte första gången Katie bar riktigt vida jeans. I maj kunde vi se henne iklädd ett par blå jeans som hade om möjligt ännu mer vidd i benen, och så sent som i förra veckan bar den 43-åriga skådespelaren ett par svarta byxor som även de var rejält tilltagna i benen.

Katie Holmes bär blå jeans med extra mycket vidd i benen.
Jeansen som Katie Holmes bar i maj hade ännu mer vidd i benen.
Även byxorna ska vara rejält vida i benen enligt Katie Holmes.
Den 18:e juni bar hon svarta byxor i samma vida modell.

Omdiskuterade jeans

Att det är trendigt med jeans som har mer vidd i benen råder det ingen tvekan om. Men hur pass vida de faktiskt ska vara vara är en fråga som har delat nätet i två läger. Flera sajter hyllar Katies stil och kallar hennes Chanel-jeans för drömjeansen. Daily Mail skriver exempelvis att hon nu visar upp sin djärva känsla för stil i sina vida jeans. InStyle däremot kallar trenden löjlig, men konstaterar samtidigt att modellen onekligen är idealisk på sommaren eftersom jeansen är så pass luftiga att det inte finns någon risk att man blir alltför varm.

Annons
Katie Holmes iklädd vida jeans från Chanel som fått många att tycka till online.
Katie Holmes vida jeans har fått många att tycka till online.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

SE OCKSÅ: 5 bevis på att alla kändisar såg ballare ut på 90-taletBrand logo
SE OCKSÅ: 5 bevis på att alla kändisar såg ballare ut på 90-talet
Annons