VIDEO: 8 enkla tips för att se mer elegant ut
1:05

Efter reklamen: VIDEO: 8 enkla tips för att se mer elegant ut

(1:05)

Slå på ljud

Det spelar ingen roll vilken storlek du har på kroppen och kläderna – många kvinnor tycker om att visa upp sina former och ha en markerad midja. Men när man köper kläder i större storlekar är det tyvärr inte ovanligt att plaggen görs ganska formlösa och raka.

Modeexperten Amos Trombetto är själv plus size och har märkt av det här problemet själv när hon handlar kläder. Amos lägger ut videoklipp på sociala medier-appen Tiktok där hon delar med sig av sina tips och knep för att maxa stilen som plus size, och nu har hon delat med sig av en enkel åtgärd för att fixa midjan oavsett storlek. Det smidiga tipset har plockats upp av brittiska The Sun och fått spridning.

De 8 största trenderna hösten 2022

– Jag har den här långa tröjan, den är lätt oversized. Och jag bär den alltid med ett bälte. Jag rekommenderar alltid tjejer som är plus size att välja något som är fem centimeter eller mindre. Någonstans kring 3,5 centimeter är den perfekta bredden på ett bälte, säger hon i klippet.

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Formar plagget med ett bälte

Hon visar sedan hur hon placerar bältet i midjan strax under brösten, och vips får mer form åt kroppen än den stora tröjan gav henne innan. Amos lyfter sedan armarna så att tyget lyfts och viks lätt över bältet.

– När detta händer så drar jag tyget över bältet så det bara hänger. Och det extra materialet från sidorna drar jag framåt. På så sätt har jag skapat en liten söt peplum-form.

Hon fortsätter:

– Det känns så mycket mer stylat, och adderar lite flärd till min outfit.

Bland kommentarerna är det många som tackar för tipset.

”Tack. Jag har flera tröjor jag inte har på mig. Det här stiliga knepet kommer ändra allt”, skriver en person.

SE OCKSÅ: 8 stora trender hösten och vintern 2022
0:60

Efter reklamen: SE OCKSÅ: 8 stora trender hösten och vintern 2022

(0:60)

Slå på ljud
Mest läst