Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

”Jag har breda höfter – de här budgetjeansen sitter perfekt”

24 okt, 2023 
AvAino Oxblod
FotografInstagram.
Alla med bredare höfter och smalare midja vet hur svårt det kan vara att hitta byxor och jeans som passar och inte glappar i svanken.
Nu delar sociala medier-profilen Carla Kent med sig av ett riktigt modefynd som sitter perfekt på hennes kropp – till budgetpris.
– Om du är en bredhöftad tjej precis som jag så känner du igen problemet, säger hon.
Annons
Double Denim - så stylar du trendenBrand logo
Double Denim - så stylar du trenden

Skottska modeprofilen Carla Kent har svårt att hitta jeans och byxor som sitter perfekt – något många tjejer kan känna igen sig i. Eftersom hon har breda höfter och en smalare midja, typiskt för både timglasfigur och päronformade kroppar, är det vanligt att jeansen glappar i svanken eller är alldeles för stora i midjan, medan de sitter tajt om höfterna.

Därför kunde Carla inte låta bli att dela med sig av sitt nya modefynd när hon hittade ett par jeans som sitter perfekt på henne – och som dessutom finns till budgetpris.

Annons

– Min kroppsform är sådan att det är många saker den inte passar i. Om du är en bredhöftad tjej precis som jag så känner du igen problemet, säger hon till The Sun.

Jeansen hon nu älskar är ett par gråa jeans från H&M, som har knyt i midjan – en lite ovanlig detalj på ett par jeans. Jeansen har trendigt vida ben, och går alltså att knyta i midjan för att få jeansen arr sitta perfekt i en smalare midja.

Snygga byxor för breda höfter

Brukar du också ha svårt att hitta byxor som sitter som du vill? Då kan just knyt eller dragsko i midjan göra hela skillnaden – och det är också riktigt trendigt just nu! Spana in de här snygga modealternativen nedan!

Annons

De här cargobyxorna från Lindex har snyggt vida ben, hög midja och dragsko, för att de ska sitta precis där de ska. ANNONS Klicka här för att läsa mer om byxan!

Cargobyxa från Lindex.
Klicka på bilden för att komma direkt till den snygga höstbyxan!

Hos Ellos hittar vi de här trendigt arméinspirerade cargobyxorna med dragsko i midjan, vida ben och stora fickor – en perfekt bensiluett i höst! ANNONS Klicka här för att komma till byxorna!

Ellos cargobyxor.
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna!
Annons
Annons