Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

”Jag jobbar på Ralph Lauren – 3 tips för att se lyxig ut i höst”

23 okt, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTiktok.
Antonia Higham jobbar på Ralph Lauren.
Antonia Higham arbetar i en en Ralph Lauren-butik, och är noggrann med att se elegant ut.
Nu delar hon med sig av sina bästa tips för att få till en lyxig stil i höst!
– Accessoarer spelar stor roll, säger hon.
Annons
8 enkla tips för att se mer elegant utBrand logo
8 enkla tips för att se mer elegant ut

Många håller nog med om att hösten är den allra bästa årstiden när det kommer till mode – vi kan äntligen plocka fram alla snygga boots, kappor, jackor och stickade tröjor igen, som fått vila under sommarens varmare temperaturer. Men hur gör man för att få till en riktigt elegant och lyxig höststil, utan att behöva köpa massor av nya plagg?

Det har Antonia Higham svar på. Antonia har över 400 000 följare på Tiktok och arbetar i en Ralph Lauren-butik, och delar gärna med sig av sina bästa tips och knep för att se elegant ut. I en video, som hon döpt till ”Tre sätt att se exklusiv ut i höst”, delar hon med sig av tips hon lärt sig i jobbet.

– När man jobbar på Ralph Lauren finns det en sak som hamras in i oss, och det är vikten av lager på lager, säger Antonia Higham.

Annons

Ett plagg som hon älskar att klä sig i på hösten är västen, som går att använda i olika sammanhang beroende på om du väljer en klassisk kostymväst, en stickad väst eller en praktisk täckväst. Antonia tycket om att matcha med en polotröja, och markerar gärna midjan med ett bälte.

Snygga accessoarerna i höst

Nästa tips är kanske inte för alla – men har sina tillfällen.

– Jag personligen älskar gubbkepsen, men med det sagt skulle jag bara ha det till väldigt vardagliga tillfällen, som utomhusaktiviteter eller en promenad, säger Antonia och konstaterar att hon helst matchar det med ett par snygga ridstövlar.

Sista tipset för att se lyxig och elegant ut på hösten handlar om accessoarerna, som kan lufta en hel look.

– Accessoarer spelar stor roll tjejer.

Är det något du ska investera i för hösten – om du inte har att plocka fram ur garderoben – så är det en snygg scarf, tycker elegansexperten.

– Det kan vara allt från en silkesscarf till en bomullsscarf, beroende på tillfälle. Och om du villl ha lite värme så ser de här också snygga ut över axeln eller i midjan som ett bälte.

Annons