Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Vårens snyggaste och trendigaste jeans – här hittar du dem

07 feb, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Jennifer Lawrence och Elsa Hosk.
Jeans är absolut ett plagg som passar året runt – men är man inte lite extra sugen på en uppdaterad jeansgarderob i vår?
Här är några av vårens trendigaste och skönaste jeans!
Annons
Double Denim - så stylar du trendenBrand logo
Double Denim - så stylar du trenden

Få plagg är så ombytliga och älskade som jeansen – nästan varenda människa i vårt avlånga land har minst ett par jeans i garderoben. Oavsett om du föredrar ljusa, mörka eller svarta jeans, eller med hög eller låg midja, så finns det jeans som passar dig.

När våren närmar sig är det lätt att bli sugen att uppdatera jeansgarderoben med ett nytt par – antingen ett par helt nya jeans eller ett par snygga från second hand. Här har vi samlat några av vårens stora jeanstrender och skönaste jeans!

Annons

Raka jeans

Den klassiska 90-talsstilen med raka jeans i en ljusare tvätt har varit trendigt i flera säsonger nu, och till våren 2024 känns det mer rätt än någonsin – den klassiska stilen är så tidlös att de knappt kan räknas som trend.

Jeans lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen!

Jeans med stretch

Jeans med mycket stretch är ofta riktigt bekväma att ha på sig, något som gör att man inte tröttnar på dem! Vill du att de ska kännas trendiga så välj ett par som inte är för smala i benen, utan snarare är utsvängda.

Annons
jeans med stretch kappahl
Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen!

Ljusa jeans

En av vårens trender är förvisso den mörka, otvättade denimen, men till våren är det alltid rätt med ett par ljusa jeans. När solen kommer fram och börjar värma igen är det naturligt att dras till ljusare färger, och ett par ljusa jeans matchat med en vit t-shirt eller skjorta är en tidlöst snygg look!

ljusa jeans & other stories
Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen!
Annons
Fem favoriter från Femina – jeansspecialBrand logo
Fem favoriter från Femina – jeansspecial
Annons