Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Jennifer Lopez jobbiga klädmiss – detaljen i bilden

01 sep, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Jennifer Lopez visar ofta upp en perfekt yta – men ibland är hon som alla andra.
När stjärnan gick på Dolce & Gabbanas modevisning fastnade en jobbig klädmiss på bild.
Lopez dyra kläder visade sig fortfarande ha prislappen på.
Annons
Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för årBrand logo
Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för år

När Jennifer Lopez klär upp sig för att gå på modevisning så gör hon det ordentligt – det visade hon inte minst på Dolce & Gabbanas modevisning i italienska Venedig på söndagen.

Artisten stal rampljuset från modellerna och de andra kända gästerna när hon dök upp i en otroligt extravagant outfit. Jennifer Lopez lämnade modevisningen klädd i en vackert utsmyckad bustier, sidenbyxor med hög midja och en blå och grön fotsida cape – toppat med en maffig tiara. Genomgående var alla plaggen prydda av ett broderat blommönster.

Jennifer Lopez i sin spektakulära outfit.
Annons

Lopez såg ut som en dåtida kunglighet i sin vackra outfit – förutom en liten detalj.

Uppmärksamma fotografer på plats märkte nämligen att någon glömt bort att ta bort prislappen från stjärnans kläder, och zoomade in på detta. Det var på insidan av den magnifika capen som det hänger ner en vanlig prislapp, som man ser på kläder i butiker.

Jennifer Lopez får hjälp att kliva i en båt.
Tydligare bild på prislappen.

Jennifer Lopez bland stjärnorna i Italien

Jennifer Lopez var inte den enda stjärnan på modevisningen – långt ifrån. Hon fick sällskap av hypade artisten Doja cat, och skådespelarna Helen Mirren och Zoe Saldana. Även Heidi Klums dotter Leni Klum, som nu själv påbörjat en karriär som modell och influencer, var på plats klädd i en ljusblå miniklänning.

Den 52-åriga stjärnan har de senaste månaderna gjort nya rubriker i stort sett dagligen, efter att hon brutit förlovningen med exet Alexander Rodriguez och blivit tillsammans med sin forna fästman, skådespelaren Ben Affleck. Affleck och Lopez har gått snabbt fram i relationen sedan de hittade tillbaka till varandra, och har bland annat setts umgås med varandras barn

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons