Artikeln innehåller reklamlänkar
Jenny Strömstedt beige topp och i TV4 Nyhetmorgon

Jenny, som precis som vanligt stylas av TV4:s stylist Siroun Forsberg sätter looken igen. Idag under lördagens sändning kunde vi nämligen se Jenny i ett smickrande set från By Malina i en härligt varm beige kulör.

Jenny Strömstedts kläder i Tv4 nyhetsmorgon.
Foto: @siroun.stylisttv4 på Instagram

Jenny Strömstedt i en beige topp och kjol

Det stickade setet satte tonen för kommande vårveckor. Ett set som inte bara är moderiktigt utan som även värmer lite extra i de tidiga vårvindarna. Toppen är idealisk för både vardagsbruk och middagsbjudning – så styla efter tillställning! Stickad topp med puffärmar från By Malina. Läs mer och köp toppen här. (länk till butik)

Beige stickad topp med puffärmar.

Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

För middagsbjudning är detta setet komplett. Den stickade midikjolen från By Malina ger en smickrande silhuett, läs mer och köp kjolen här. (länk till butik)

Beige stickad kjol.

Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Setet finns också i en stilren svart kulör. Toppen finns att köpa här (länk till butik). Kjolen hittar du här. (länk till butik)

Svart stickat set från By malina.

Sno stilen av Maria Forsblom – med perfekta looken för vårvintern

Om du hellre går för byxan så är dessa vida byxor med hög midja från Rodebjer ett perfekt val – för både vardag och fest! Läs mer och köp byxorna här (länk till Wakakuu).

Svarta vida byxor.

Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

Det slutar inte där! Till det stickade setet bar Jenny de återkommande läderklackarna i "sock boot"-modell från & Other stories. Stövletterna har en lätt karrétå och en stabil blockklack. Läs mer och köp dem här (länk till & Other Stories).

Beiga stövletter med karrétå.

Klicka på bilden för att komma direkt till stövletterna.

Julia Roberts bästa filmlooks genom åren
1:15

Efter reklamen: Julia Roberts bästa filmlooks genom åren

(1:15)

Slå på ljud
Mest läst