Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Sno stilen av Maria Forsblom med beige topp och matchande stövlar

21 feb, 2022 
Maria Forsblom i TV4 Nyhetsmorgon i beige topp, svarta byxor och beige stövlar
Under söndagens sändning av Nyhetsmorgon strålade Maria Forsblom med en snygg outfit i beige och svart som är lika snygg under vintern som i vår. Vi guidar dig till hur du fixar looken!
Annons

Vi brukar alltid få se många snygga looks i TV4 Nyhetsmorgon och söndagens sändning var inget undantag – tvärtom var det många som uppskattade Maria Forsbloms stilsäkra outfit.

Maria Forsblom – beige topp och stövlar

Under söndagen bar Maria Forsblom ett par klassiska svarta byxor med en åtsittande passform tillsammans med ett par beige stövlar och en matchande beige stickad topp.

Maria Forsblom i TV4 Nyhetsmorgon i beige topp, svarta byxor och beige stövlar

Maria Forsbloms svarta byxor kommer från By Malina och är ett par leggings med en figurnära passform och en riktigt smart detalj – nedtill har de nämligen dragkedjor, så att du kan variera looken. Stoppa ner dem i ett par stövlar, som Maria Forsblom, eller bär dem med sneakers, ballerinas, loafers eller klackar och dra upp kedjan för att få trendiga slitsar i bensluten. Läs mer och köp byxorna här (reklamlänk).

Annons
Maria Forsblom svarta byxor i TV4 Nyhetsmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Ett annat par stilsäkra leggings, som dessutom ser riktigt dressade ut, är de här från Lindex. De har hög midja och snygga sömmar fram som ger ett riktigt välklätt intryck, samtidigt som de är sköna. Läs mer och köp dem här (reklamlänk).

svarta leggings från Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Den stickade toppen kommer från & Other Stories och har en fyrkantig halsringning. Just den toppen finns inte i webbutiken just nu, men däremot en liknande variant med en hjärtformad ringning, som om möjligt är ännu mer trendig just nu. Läs mer och köp toppen här (reklamlänk).

Annons
Maria Forsblom i TV4 Nyhetsmorgon beige topp
Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

Just en stickad topp med vacker ringning är ett enkelt sätt att klä upp ett par neutrala byxor eller kostymbyxor. Den här stickade toppen från Only liknar också Marias variant då även den har en kantig ringning. Läs mer och köp toppen här (reklamlänk).

beige stickad topp från Only
Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

Flera toppar med liknande design och färg finns hos Na-kd, och just den här ribbade varianten med långa ärmar och kantig ringning är dessutom på rea just nu. Läs mer och köp toppen här (reklamlänk).

Annons

Den här ribbstickade toppen från H&M har också en fyrkantig ringning men korta ärmar istället för långa, vilket gör den precis lika snygg under en kavaj och dessutom perfekt att bära även i vår och sommar! Läs mer och köp toppen här (reklamlänk).

beige ribbstickad kortärmad topp från H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

I ringningen passar ett maffigt kortare halsband perfekt. Halsbandet som Maria bär har fem hängande stenar, kommer från Caroline Svedbom och finns i silver hos Åhléns. Läs mer och köp halsbandet här (reklamlänk).

Annons
Maria Forsblom – halsband med hängande stenar från Caroline Svedbom
Klicka på bilden för att komma direkt till halsbandet.

På fötterna bar Maria Forsblom ett bar ljusbeige stövlar som matchar toppen. De kommer från Tamaris och finns i skrivande stund inte att köpa online, men ett par stövlar som ser nästan identiskt ut hittar du hos Monki. De här stövlarna har också vadhöga skaft, dragkedja på insidan, kontrastfärgad svart klack och är gjorda i skinnimitation. Läs mer och köp skorna här (reklamlänk).

Maria Forsblom i TV4 Nyhetsmorgon – beige stövlar med svart klack från Monki
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

De här skorna i en mörkare beige nyans kommer från & Other Stories och är gjorda i mocka. De har en låg blockklack och är riktigt snygga att bära hela våren, läs mer och köp skorna här (reklamlänk).

Annons
beige/ljusbruna ankelboots i mocka från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.
Tre anledningar till varför optimister har bättre hälsaBrand logo
Tre anledningar till varför optimister har bättre hälsa
Annons