Artikeln innehåller reklamlänkar
Jenny Strömstedt i en brun klänning med krage, knappar och markerad midja samt skor från & Other Stories

Efter en lång semester gjorde programledaren Jenny Strömstedt äntligen comeback i rutan på TV4 Nyhetsmorgon. Och även om programledarpartnern under de senaste dagarna har bytts ut till Axel Pileby så har något annat inte förändrats – Jenny Strömstedt fortsätter nämligen att leverera stilsäkra outfits tillsammans med stylisten Siroun Forsberg, något som blir tydligt på den sistnämndas Instagramkonto @siroun.stylisttv4.

Jenny Strömstedt i en brun klänning med krage, knappar och markerad midja från & Other Stories
Foto: @siroun.stylisttv4 på Instagram

Häromdagen bar Jenny Strömstedt en riktigt snygg brun klänning i en elegant midilängd som har en krinklad yta, krage samt knappar fram och ett knytband i midjan. Liksom många andra av hennes looks i rutan kommer den från & Other Stories, och just den här klänningen är gjord i en skön silkesblandning.

brun klänning med krage, knappar och markerad midja från & Other Stories

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Klänningen kan bäras med bandet knutet fram eller bak, eller helt utan band i midjan, och det är utan tvekan ett plagg som vi gärna bär både i sommar, såväl som på allt från kontoret till diverse festligheter i höst. Läs mer och köp den här (länk till & Other Stories).

brun klänning med krage, knappar och långa ärmar från & Other Stories

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Även de ljusbeige slip in-skorna verkar vara en favorit hos Jenny Strömstedt, som har burit dem tidigare. De kommer också från & Other Stories och är gjorda i läder med en klädd gummisula, samt har en bred rem över foten. De finns även i svart, läs mer och köp dem här (länk till & Other Stories).

beige mules i skinn från & Other Stories

Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Och det är inte heller första gången som Jenny Strömstedt bar den snygga bruna klänningen – redan i början av sommaren såg vi den i tv-rutan. Med all säkerhet kommer det att dyka upp fler stilsäkra looks från programledaren – håll utkik här på femina.se för de senaste uppdateringarna!

LÄS ÄVEN:

Här finns Jenny Strömstedts stilsäkra klänning – den perfekta sommarklänningen!

Powerblusarna vi älskar på TV4-kvinnorna – så får du stilen!

Vi drömmer om Jenny Strömstedt blommiga sommarklänning – här hittar du den!

0:46

Efter reklamen: Jenny Strömstedt 6 förvånande fakta om kändisen

(0:46)

Slå på ljud