Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Här finns Jenny Strömstedts stilsäkra klänning – den perfekta sommarklänningen!

14 jun, 2021 
AvCecilia Persson
Fotograf@siroun.stylisttv4 på instagram
Jenny Strömstedt i TV4 Nyhetsmorgon i en snygg beige plisserad klänning
En snygg och stilren klänning med en smickrande passform – det bar Jenny Strömstedt nyligen i TV4 Nyhetsmorgon. Vi guidar dig till var du hittar den snygga veckade klänningen!
Annons

Den perfekta sommarklänningen, finns den? Häromdagen såg vi i alla fall en som i alla fall närmar sig perfektion på Jenny Strömstedt i TV4 Nyhetsmorgon. Kanalens huvudstylist Siroun Forsberg hade nämligen hittat en riktigt snygg skapelse till programledaren hos & Other Stories – en kedja som verkar vara en storfavorit för Jenny Strömstedt.

Klänningen, som är i en vadlång modell, har en snygg design med breda veck upptill, en effekt som blir riktigt snygg med de korta ärmarna. Midjan på klänningen är markerad, vilket ger en smickrande passform som blir extra snygg med den kontrasterande vidden i kjolen.

Jenny Strömstedts beiga veckade klänning i TV4 Nyhetsmorgon

Den ljusbeiga klänningen är bland annat gjord i lyocell och linne, som är perfekta material när det är varmt på sommaren. Du kan läsa mer och köpa den här (reklamlänk).

jenny strömstedt plisserad beige klänning
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen!

Den snygga sommarklänningen är lika snygg även resten av året – i höst bär vi den gärna med ankelboots eller sneakers för en riktigt snygg vardagslook. Den finns även i en svart modell som även den är riktigt snygg året om, läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
jenny strömstedt plisserad klänning
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen!

Läs mer:

Carolina Gynnings stilresa genom årenBrand logo
Carolina Gynnings stilresa genom åren
Annons