Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Här hittar du Jenny Strömstedts galalook – till budgetpris

02 maj, 2022 
Jenny Strömstedt på ELLE-galan 2022 - i kjol, vit body, svart kappa och beige skor
På årets upplaga av ELLE-galan bar Jenny Strömstedt en stilsäker outfit som dessutom är något av ett budgetfynd från en svensk modekedja. Vi guidar dig till var du hittar plaggen!
Annons

I lördags höll Jenny Strömstedt som vanligt i spakarna för TV4 Nyhetsmorgon som programledare, men även i fredags dök hon upp i TV-rutan. Då var hon nämligen en av gästerna på ELLE-galan på Grand Hôtel i Stockholm som sändes på TV4.

Jenny Strömstedt på ELLE-galan 2022

Som vanligt höll Jenny Strömstedt stilfanan högt med en stilsäker outfit som var utvald av TV4:s huvudansvariga stylist Siroun Forsberg, som stylar Jenny Strömstedt även till vardags.

Jenny Strömstedts outfit på ELLE-galan 2022 gick i toner av svart, vitt och beige och faktum är att hela looken, från topp till tå, kommer från en stor svensk modekedja. Den trendiga minikjolen i svart, beige och vitt hade huvudrollen i looken, där färgerna sedan plockades upp i toppen, kappan och skorna.

Annons
Jenny Strömstedt på ELLE-galan 2022

Jenny Strömstedt – minikjol

Den trendiga blockfärgade minikjolen kommer precis som resten av plaggen som Jenny Strömstedt bar från & Other Stories. Den är gjord i en skinnimitation och har ett tillhörande svart bälte som markerar midjan. ANNONS Du kan läsa mer och köpa kjolen här.

Jenny Strömstedt ELLE-galan 2022 – kort kjol från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Jenny Strömstedt – vit body

Till kjolen bar Jenny Strömstedt en smickrande v-ringad vit body med trendig ribbstickad effekt och krage. Bodyn är ett perfekt plagg om du vill slippa riskera en glipa mellan kjolen och toppen. Den här varianten finns även i brunt, ANNONS se mer och köp den här.

Annons

Jenny Strömstedt – svart trenchcoat

Över plaggen hade Siroun Forsberg stylat Jenny Strömstedt med en tunn svart trenchcoat som tyvärr är slutsåld i de flesta storlekarna men ANNONS du kan se mer och hålla utkik efter den här.

Jenny Strömstedt ELLE-galan 2022 – svart trenchcoat/kappa från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till kappan.

Blockmönstrad kappa

Om du, precis som vi, föll för det böljande mönstret på kjolen så har & Other Stories även en kappa med samma snygga design! Den stängs med knappar fram och har ett knytskärp i midjan. ANNONS Se mer och köp kappan här.

Annons
blockfärgad kappa från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till kappan.

Jenny Strömstedt – beige sock boots

På fötterna valde Jenny Strömstedt ett par favoriter från & Other Stories som hon har använt många gånger i TV4 Nyhetsmorgon. De är tyvärr också slutsålda i de flesta storlekarna just nu ANNONS men du kan hålla utkik efter dem här.

Jenny Strömstedt ELLE-galan 2022 – beige boots från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.
Annons
Fem favoriter från Femina – underklädesspecialBrand logo
Fem favoriter från Femina – underklädesspecial
Annons