Artikeln innehåller reklamlänkar
Jenny Strömstedt

Vi kan alla hålla med om att Jennys look i Tv4 Nyhetsmorgon var ett helrätt och moderiktigt val av hennes stylist Siroun Forsberg, som i vanlig ordning stylade looken. Jenny prydde inte bara tv-rutan med sitt underbart glada humör (som alltid smittar av sig) utan så även med en look vi mer än gärna bär i vår och sommar!

Jenny Strömstedt kläder
Foto: @siroun.stylisttv4 på Instagram

Den klassiska basgarderoben har gått och blivit en trend i sig – ett minimalistiskt plock som går att matcha med allt! Jennys look bestod av en skräddarsydd kavaj i beige kulör med en vit body och ett par vida jeans. Siroun toppade looken med de återkommande stövlettfavoriterna vi älskar.

Jenny Strömstedts kläder i Nyhetsmorgon

Här hittar du alla plagg Jenny bar i Nyhetsmorgon!

Kavaj dam, & Other Stories

Kavajen är ett perfekt val för den ultimata basgarderoben. Den går att matcha med allt – och som pricken över i:et kan den dressa upp vilken look som helst! Här kavajen Jenny bar – en skräddarsydd kavaj i beige med två knappar från & Other Stories. Spana in den här. (länk till & Other Stories)

Kavaj dam

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Body, & Other Stories

En t–shirt eller en stilsäker body går med vilken look som helst – till allt från ett par kostymbyxor till vardagliga jeans. Här är bodyn Jenny bar – en vit body i t-shirt-modell med krage och v-ringning. Du kan köpa den här. (länk till & Other Stories)

body

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Vida jeans, & Other Stories

Ett par vida jeans är lika snyggt till fest som till vardag. Här jeansen Jenny bar – ett par vida jeans i en kortare modell med dekorativ söm i benslutet. Du kan köpa jeansen här (länk till & Other Stories).

Vida jeans

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Stövletter, & Other Stories

Stövletterna är en viktig del att basgarderoben då de tillför looken det där lilla extra. Jennys återkommande stövlettfavoriter har utgått ur & Other Stories sortiment men vi blickar mot ett par liknande stövletter i beige, med en stilsäker fyrkantig tå och stadig klossklack från samma varumärke. Du kan köpa dem här (länk till & Other Stories).

Stövletter

Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Jennys glasögon är från Studio Eye wear. Här hittar du deras hemsida.

Efter reklamen: Ny stil för en dag - Så stylar vi vårmodet med läsaren Marie

Slå på ljud

Här hittar du Jenny Strömstedts galalook – till budgetpris

Mest läst