Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Sno stilen av Jenny Strömstedt i nyhetsmorgon

01 maj, 2022 
Jenny Strömstedt
Programledaren Jenny Strömstedts stilsäkra look besående av en moderiktig kavaj, en body och ett par vida jeans. Vi guidar dig till var du hittar kläderna!
Annons

Vi kan alla hålla med om att Jennys look i Tv4 Nyhetsmorgon var ett helrätt och moderiktigt val av hennes stylist Siroun Forsberg, som i vanlig ordning stylade looken. Jenny prydde inte bara tv-rutan med sitt underbart glada humör (som alltid smittar av sig) utan så även med en look vi mer än gärna bär i vår och sommar!

Jenny Strömstedt kläder

Den klassiska basgarderoben har gått och blivit en trend i sig – ett minimalistiskt plock som går att matcha med allt! Jennys look bestod av en skräddarsydd kavaj i beige kulör med en vit body och ett par vida jeans. Siroun toppade looken med de återkommande stövlettfavoriterna vi älskar.

Annons

Jenny Strömstedts kläder i Nyhetsmorgon

Här hittar du alla plagg Jenny bar i Nyhetsmorgon!

Kavaj dam, & Other Stories

Kavajen är ett perfekt val för den ultimata basgarderoben. Den går att matcha med allt – och som pricken över i:et kan den dressa upp vilken look som helst! Här kavajen Jenny bar – en skräddarsydd kavaj i beige med två knappar från & Other Stories. Spana in den här. (reklamlänk)

Kavaj dam
Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Body, & Other Stories

En t–shirt eller en stilsäker body går med vilken look som helst – till allt från ett par kostymbyxor till vardagliga jeans. Här är bodyn Jenny bar – en vit body i t-shirt-modell med krage och v-ringning. Du kan köpa den här. (reklamlänk)

Annons
body
Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Vida jeans, & Other Stories

Ett par vida jeans är lika snyggt till fest som till vardag. Här jeansen Jenny bar – ett par vida jeans i en kortare modell med dekorativ söm i benslutet. Du kan köpa jeansen här (reklamlänk).

Vida jeans
Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Stövletter, & Other Stories

Stövletterna är en viktig del att basgarderoben då de tillför looken det där lilla extra. Jennys återkommande stövlettfavoriter har utgått ur & Other Stories sortiment men vi blickar mot ett par liknande stövletter i beige, med en stilsäker fyrkantig tå och stadig klossklack från samma varumärke. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Annons
Stövletter
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Jennys glasögon är från Studio Eye wear. Här hittar du deras hemsida.

Ny stil för en dag - Så stylar vi vårmodet med läsaren MarieBrand logo
Ny stil för en dag - Så stylar vi vårmodet med läsaren Marie
Annons