Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Jenny Strömstedt väljer grön kostym i Nyhetsmorgon – här finns den

19 feb, 2022 
Jenny Strömstedt grön kostym i TV4 Nyhetmorgon
Fick du också riktig vårkänsla av Jenny Strömstedts klädval i TV4 Nyhetsmorgon under lördagen? Du kan faktiskt kopiera looken rakt av – här finns plaggen!
Annons

Trots att snön har fallit under natten så var det minst sagt vår i studion hos TV4 Nyhetsmorgon idag. Sin vana trogen bar nämligen Jenny Strömstedt en riktigt stilsäker outfit som dessutom prickar in en av vårens stora trender: grönt.

Våren 2022 ser vi mängder av inslag i alla regnbågens färger, men en av färgerna som verkligen dominerar den här säsongen är alltså grönt i olika nyanser. Vi ser även matchande se där kavajer möter kjolen eller kostymbyxan, och Jenny Strömstedt och stylisten Siroun Forsberg valde alltså det sistnämnda.

Jenny Strömstedt – grön kostym

Jenny Strömstedt grön kostym i TV4 Nyhetmorgon

Den gröna kostym som Jenny Strömstedt bar i dagens sändning kommer från Na-kd som har mängder av stilsäkra matchande set. Den här kavajen är dubbelknäppt och har en längre, och lätt oversized, design. Läs mer och köp kavajen här (reklamlänk).

Annons
Jenny Strömstedt grön kostym i TV4 Nyhetmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.

De matchande byxorna som finns hos Na-kd är i en längre modell som är perfekt till klackar i vår. Läs mer och köp byxorna här (reklamlänk).

Jenny Strömstedt grön kostym i TV4 Nyhetmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

Byxorna som Jenny Strömstedt bar är i en något kortare modell och har eleganta pressveck fram. Läs mer och köp byxan här (reklamlänk).

Annons

Om du känner att en kostym helt i färg är ett stort steg så finns samma kostym även i en snygg beige nyans. Ta in färg i accessoarerna istället så får du både in våriga ljusa nyanser och färg i din look. Läs mer och köp kavajen i beige här (reklamlänk), de matchande byxorna finns här (reklamlänk).

beige matchande kostym för dam
Klicka på bilden för att komma direkt till den kostymen i beige.

Till kostymen bar Jenny Strömstedt ett par loafers i en ljusbeige nyans, och det var inte första gången hon bar samma par. Ett skoval som fungerar med mycket, med andra ord! Skorna har en trendig, något tjockare, sula och ett metallspänne fram. Läs mer och köp dem här (reklamlänk).

Annons
Jenny strömstedt beige loafers
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Se mer:

Jenny Strömstedts stilresa genom årenBrand logo
Jenny Strömstedts stilresa genom åren
Annons