Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Sno stilen av Jenny Strömstedt i matchande set

22 nov, 2023 
AvCecilia Persson
FotografFoto: @siroun.stylisttv4 på Instagram
Jenny Strömstedt i matchande set
Stilsäker på nolltid – det blir du i ett matchande set som genast ger en genomtänkt look. Vi guidar dig till var du hittar Jenny Strömstedts matchande set och liknande varianter!
Annons

Om du har haft på TV4 Nyhetsmorgon någon gång den senaste tiden så har du sannolikt set Jenny Strömstedt skymta förbi i ett matchande set. Flera gånger har vi nämligen kunnat se henne i en stilsäker matchning av överdel och underdel i samma design.

Jenny Strömstedt själv har stylats av TV4:s stylist Siroun Forsberg, men faktum är att du också kan anamma stylingknepet som underlättar klädvalen rejält på morgonen. Ta på dig det matchande setet, och vips har du en outfit som du inte behöver funder över om plaggen passar ihop med varandra.

Jenny Strömstedt i mönstrat set

Tidigare i veckan kunde vi se Jenny Strömstedt i ett riktigt snyggt matchande set som är lika delar stilsäkert och bekvämt.

Mönstrat set med skjorta och byxor

Det snygga setet kommer från den populära kedjan Cos och är faktiskt på rea just nu under Black Week. Båda plaggen är gjorda i satin som gör att de får ett fint fall och dessutom är riktigt bekväma att bära. Skjortan har en lätt oversized passform, krage samt knäppning hela vägen fram. Se mer och köp skjortan här (reklamlänk).

Annons
Matchande brunt och svart mönstrat set med skjorta och byxor i satin från Cos
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

Byxorna har hög midja samt en rak och avslappnad passform som ger en snygg silhuett. Se mer och köp byxorna här (reklamlänk).

Matchande brunt och svart mönstrat set med skjorta och byxor i satin från Cos
Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.
Annons

Jenny Strömstedt i brunt matchande set

Redan för ett bra tag sedan såg vi Jenny Strömstedt i ett brunt matchande set bestående av en skjorta och utsvängda byxor.

Jenny Strömstedt i brunt matchande set med skjorta och byxor

Plaggen som Jenny bar kom från & Other Stories och är i skrivande stund slutsålda, men som tur är finns det flera andra snygga alternativ att spana in.

Brunt set med skjorta och byxor

Det här setet från Wakakuu Icons är gjort i ett tyngre satinliknande material som får ett fint fall och känns lyxigt. Skjortan har en lätt oversized passform och har två snygga fickor framtill. Se mer och köp skjortan här (reklamlänk).

Annons
Matchande brunt set med skjorta och byxor i satin från Wakakuu Icons
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

Byxorna är gjorda i samma material och har raka ben med skön avslappnad passform samt elastisk midja. Se mer och köp byxorna här (reklamlänk).

Matchande brunt set med skjorta och byxor i satin från Wakakuu Icons
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.
Annons

Jenny Strömstedt i kritstrecksrandig kostym

Jenny Strömstedt har även ofta synts i matchande kostymer, som ger ett mer elegant intryck. Bland annat har vi kunnat se henne en kritstrecksrandig kostym. Den hon bär på bilden kommer från & Other Stories och är även den slutsåld, men även här finns det många fina alternativ.

Jenny Strömstedt i kritstrecksrandig kostym

Kritstrecksrandig kostym för dam

Hos Vero Moda hittar du den här stilsäkra kritstrecksrandiga kostymen med en tidlös och elegant passform. Blazern har en lätt oversize passform och är dubbelknäppt, se mer och köp den här (reklamlänk). Kostymbyxan har lätt vida ben och hög midja med hällor, du hittar byxorna här (reklamlänk).

Annons
Kritstrecksrandig kostym för dam från Vero Moda/Nelly
Klicka på bilden för att komma direkt till kostymen.
Jenny Strömstedts stilresa genom årenBrand logo
Jenny Strömstedts stilresa genom åren
Annons
Annons