Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Renée Nybergs omlottklänningar – så snor du stilen!

13 okt, 2023 
AvCecilia Persson
FotografTV4, TT
Renée Nyberg omlottklänning
Det finns ett plagg som Renée Nyberg återkommer till år efter år för att få till en snygg look. Vi vet hur du gör för att sno stilen av den Kristallen-vinnande programledaren!
Annons

Det finns mängder av stilinspiration att hämta från höstens TV-program, inte minst i TV4 Nyhetsmorgon där programledare som Jenny Strömstedt och Soraya Lavasani bjuder på snygga looks. Men även i andra av kanalens program finns det outfits väl värda att spana in – och då kanske särskilt från Renée Nyberg som just nu leder succéprogrammet Vilket liv.

Under de senaste avsnitten har vi bland annat kunnat se henne i stilsäkra och trendiga kostymer, men det är särskilt ett annat plagg som har stuckit ut i rutan – och som Renée har burit flera olika varianter av tidigare.

Renée Nybergs tidlösa klänningar

Det finns givetvis många programledare i TV som bär vackra klänningar, men när det gäller Renée Nyberg finns det en viss klänningsmodell som hon återkommer till gång efter gång, närmare bestämt omlottklänningen.

Tidigare i år när hon var på en välgörenhetsmiddag för utrotningshotade djur bar hon en snygg omlottklänning i en mintgrön nyans.

Annons
Renée Nyberg i grön omlottklänning från Zimmerman

Hon bar även en klänning med omlottskärning när hon tog emot statyetten för priset som årets bästa programledare på Kristallengalan.

Renée Nyberg i vit omlottklänning tillsammans med maken David Hellenius på Kristallengalan 2023
Renée Nyberg tillsammans med maken David Hellenius på röda mattan inför Kristallen 2023

Svart omlottklänning

Men det är inte bara när hon befinner sig utanför tv-studion som Renée Nyberg bär omlottklänningar. Nyligen kunde vi nämligen se henne bära en svart sådan i andra säsongen av Vilket liv, där Niklas Strömstedt hyllades i ett avsnitt.

Annons
Renée Nyberg i svart omlottklänning och Niklas Strömstedt i svart kostym i TV4:s program Vilket liv

I en kommentar till ett klipp från programmet på Instagram skriver en följare: "Vilken snygg omlottklänning du hade på dig, vilket märke?"

Svart omlottklänning, Soaked in Luxury

Av allt att döma kommer Renée Nybergs snygga svarta omlottklänning från märket Soaked in Luxury, som finns hos bland annat Åhléns. Den är gjord i ett satinliknande material och har vida ballongärmar som går in med en lätt rynkad effekt i ärmsluten. Knytningen i sidan ger en lätt markerad midja och blir samtidigt en fin detalj. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Svart omlottklänning i satin med knytning från Soaked in Luxury
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Brun omlottklänning, Soaked in Luxury

Klänningen finns även i en snygg chokladbrun nyans som även den går att styla med många olika färger och som därför passar perfekt i basgarderoben. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Annons
Brun omlottklänning i satin med knytning från Soaked in Luxury
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Blå omlottklänning

Det var dock inte första gången som Renée Nyberg burit en vacker omlottklänning i Vilket liv – redan i första säsongen av programmet hade hon på sig en snygg blå variant i avsnittet med Tommy Körberg.

Omlottklänning, Zimmerman

Klänningen som Renée bar i det avsnittet kommer sannolikt från Zimmerman, ett lyxigare australiensiskt märke som gjort sig kända för just sina vackra och romantiska klänningar. Hos Wakakuu finns klänningen med slag och längre, åtsmitande manschetter i ärmsluten just nu i den här smaragdgröna nyansen. Den är gjord i 100 % silke, se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Annons
Blå omlottklänning i silke med skärp från Zimmerman
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Ljusblå omlottklänning

Hos Ellos finns den här satinklänningen från Joelle, som likt Renées klänning är i en snygg blå färg men i en ljusare nyans. Även den har volanger nedtill, samt ett bredd knytskärp i midjan. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Blå omlottklänning i satin med skärp från Joelle
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Svart omlottklänning, Joelle

Volangklänningen finns även i svart – en variant som kommer att fungera under alla årstider och till både fest och när du vill vara lite extra snygg till kontoret. Se mer och köp den svarta klänningen här (reklamlänk).

Annons
Svart omlottklänning i satin med skärp från Joelle
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Rosa omlottklänning, Joelle

Om du vill satsa på en riktig färgklick så bör du definitivt spana in den här underbart ceriserosa varianten, som prickar in årets Barbiecore-trend men som kommer vara lika stilsäker under många år framöver. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Ceriserosa omlottklänning i satin med skärp från Joelle
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.
5 saker om Renée Nyberg som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Renée Nyberg som du kanske inte visste
Annons
Annons