Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Jenny Strömstedt hyllas för snygga klänningen – här hittar du den

24 aug, 2023 
AvStina Meyerson
FotografDaniel Stigefelt/TV4
Jenny Strömstedt från Nyhetsmorgon
Som programledare för populära morgonshowen Nyhetsmorgon har Jenny Strömstedt för vana att dyka upp i snygga looks i tv-rutan.
En av hennes outfits har uppskattats särskilt – och Femina har tagit reda på allt du vill veta!
Annons
Det bästa säsongslösa modet - plagg som funkar året runtBrand logo
Det bästa säsongslösa modet - plagg som funkar året runt

Det är nog få programledare som är så folkkära som Nyhetsmorgon-favoriten Jenny Strömstedt. Och numera hyllas TV4-profilen inte bara för sin insats i tv-rutan, utan höjs också till skyarna för sin snygga stil!

Det är inte sällan som Jenny får otaliga kommentarer om sina snygga looks, efter att ha medverkat i den populära morgonshowen. Ideligen fylls Nyhetsmorgons kommentarsfält på Instagram med lovord om fina outfits och plagg som programledaren burit – och på sistone har tv-tittarna förälskat sig i en särskild klänning från programmet.

Annons

Här är allt om den snygga looken – och var du kan hitta Jennys vackra klänning!

Här är Jenny Strömstedts hyllade klänning

Klänningen i fråga är en vit mönstrad linneklänning, med ett blomstermotiv i svart. Blåsan är vadlång med fyrkantig urringning, kort puffärm, volang i nederkanten och en sidoslits. Baktill är den mer stretchig med ett mittparti i smock.

Bland Nyhetsmorgon-tittarna är det flera som uppskattar Jennys look – och undrar var de kan hitta klänningen. Och om du också är nyfiken på programledarens snygga klänning så behöver du inte leta länge till!

Annons

Här hittar du snygga klänningen

TV4:s stylist Siroun Forsberg är den som ligger bakom många älskade looks i Nyhetsmorgon, och så även har klätt Jenny i den svartvitmönstrade blåsan. På sitt Instagramkonto berättar stylisten att klänningen i fråga går att finna på & Other Stories.

På deras sajt heter modellen ”Vadlång klänning med puffärm” och kostar 1300 kronor. Klänningen finns i fyra färger, och två av varianterna är även på rea för 650 respektive 750 kronor just nu.

Annons
svartvit klänning från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Bland recensionerna vittnar flera ägare emellertid att den är lite liten i storleken, så om du är sugen på att klicka hem klänningen och pendlar mellan två storlekar så kan det vara en god idé att välja den större.

Är du förtjust i Jennys stil och vill se fler exempel på snygga plagg hon burit i Nyhetsmorgon? Här är en av hennes klänningar – som fullkomligt tokhyllats på sociala medier!

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons