Artikeln innehåller reklamlänkar
Jenny Strömstedt från Nyhetsmorgon

Foto: Charlotte Brunzell/TT
Höstinspiration - härliga outfits att inspireras av
0:46

Efter reklamen: Höstinspiration - härliga outfits att inspireras av

(0:46)

Slå på ljud

Få stjärnor lyser väl starkare på TV4 än Jenny Strömstedt? Och den älskade Nyhetsmorgon-profilen hyllas inte bara för sin programledarinsats i den populära morgonshowen – utan många är även förtjusta i stjärnans stil.

Titt som tätt dyker Jenny upp i rutan med en outfit som väcker uppståndelse i kommentarsfälten på programmets Instagramkonto, och den senaste tiden har tittarna framför allt älskat en klänning som programledaren bar i showen.

Femina har tagit reda på allt om den hyllade looken, som uppskattats ordentligt hemma i tv-sofforna!

Höstens stora trend – spana in heta skon

Här är Jenny Strömstedts hyllade klänning från Nyhetsmorgon

Klänningen i fråga som Nyhetsmorgon-tittarna förälskat sig i är en vadlång omlottklänning, med tunn knytning i midjan, en liten puffärm och volanger längs fållen och armsluten. Den vita blåsan är vackert mönstrad med ett blomstrande motiv i orange, rött, blått, rosa, lila och grönt. Kort sagt en riktig dröm – som får sommaren att kännas lite längre.

Looken fick flera tittare att tappa hakan – och bland kommentarerna på morgonshowens Instagramkonto har komplimangerna fullkomligt vällt in. Många är också nyfikna på var man kan hitta den fina klänningen.

”God morgon Jenny. Underbar klänning”, hälsar en tittare.

”Så snygg klänning! Passar dig som handen i handsken, Jenny!”, lyder en annan kommentar.

”Klänningen, var kommer den ifrån? Så fin”, skriver en tredje, av flera hänförda tittare, om outfiten.

Matilda Boza hyllas för klädvalet i Nyhetsmorgon

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Här hittar du Jenny Strömstedts snygga klänning

Om du, likt tittarna, undrar var du kan hitta Jenny Strömstedts somriga klänning, så ska du fortsätta läsa!

På Instagram avslöjar TV4:s stylist Siroun Forsberg att klänningen kommer från & Other Stories. På sajten är den exakta modellen döpt till ”Vadlång omlottklänning i linne” och finns i fem olika färger och mönster, du hittar den här (länk till butik).

Bland recensionerna berättar flera ägare av klänningen hur nöjda de är med köpet. De skriver bland annat att den är välsydd, har bra passform och är väldigt praktisk eftersom den är fodrad och därigenom inte är så genomskinlig.

Och passa på! Just Jennys klänning är nämligen på rea just nu. Från början låg priset på 1300 kronor, men nu kan du få tag i den för 490 kronor.

Mest läst