Julia Roberts bästa filmlooks genom åren
1:15

Efter reklamen: Julia Roberts bästa filmlooks genom åren

(1:15)

Slå på ljud

Julia Roberts, 54, har varit en av Hollywoods största stjärnor i över 25 år – med roller i ikoniska filmer som Notting Hill, Ocean's eleven och Pretty woman har stjärnan cementerat sin ikonstatus i filmbranschen.

Under sina många år i rampljuset har Julia Roberts också visat att hon är både moderiktig och trendkänslig, och flera år har hon hyllats som en av de bäst klädda på filmgalornas röda mattor.

Det betyder bokstäverna på dragkedjan – som du alltid undrat över

Nyligen fotograferades Julia Roberts ute på New Yorks gator, i samband med att hon skulle vara med i tv-pratshowen The late show with Steven Colbert. Stjärnan var då klädd i en unik ljusgul kostym med matchande skjorta, en look hon matchade med svarta kostymskor med lite klack. Upptill har kostymen en ganska klassisk look, med en vanlig enkelknäppt kavaj med skjorta i samma färg.

Julia Roberts bar looken den 18 april i New York.

Newscom

Delade meningar om trenden

Däremot är det många som reagerar på byxorna, skriver modemagasinet In Style. Julia Roberts bar nämligen ett par extremt vida kostymbyxor med uppvikta slag, som från sidan nästan ser ut som en kjol mer än ett par byxor. Byxmodellen kallas culotte och är en av de mer omdiskuterade modetrenderna enligt tidningen, där den vida siluetten och de bara anklarna ger en väldigt specifik look som vissa tycker om men andra tycker är mindre smickrande.

Culottebyxor splittrar modevärldens åsikter.

Newscom

Oavsett vad man tycker om byxmodellen kan vi i alla fall slå fast att den ljusgula tonen är något som passar Julia Roberts som handen i handsken, och framhäver hennes vackra rödbruna hår.

Här är Jenny Strömstedts klänning i nyhetsmorgon – och 5 sommarklänningar

Mest läst