Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Julia Roberts omdiskuterade byxor – nya trenden

20 apr, 2022 
AvAino Oxblod
FotografNewscom
Julia Roberts är känd för sitt modesinne, och har varit trendig i flera decennier.
Nyligen syntes hon i ett par unika byxor som får många att höja på ögonbrynen – men som Hollywoodstjärnan ändå lyckas bära upp.
Spana in den speciella looken här!
Annons
Julia Roberts bästa filmlooks genom årenBrand logo
Julia Roberts bästa filmlooks genom åren

Julia Roberts, 54, har varit en av Hollywoods största stjärnor i över 25 år – med roller i ikoniska filmer som Notting Hill, Ocean's eleven och Pretty woman har stjärnan cementerat sin ikonstatus i filmbranschen.

Under sina många år i rampljuset har Julia Roberts också visat att hon är både moderiktig och trendkänslig, och flera år har hon hyllats som en av de bäst klädda på filmgalornas röda mattor.

Nyligen fotograferades Julia Roberts ute på New Yorks gator, i samband med att hon skulle vara med i tv-pratshowen The late show with Steven Colbert. Stjärnan var då klädd i en unik ljusgul kostym med matchande skjorta, en look hon matchade med svarta kostymskor med lite klack. Upptill har kostymen en ganska klassisk look, med en vanlig enkelknäppt kavaj med skjorta i samma färg.

Annons
Julia Roberts bar looken den 18 april i New York.

Delade meningar om trenden

Däremot är det många som reagerar på byxorna, skriver modemagasinet In Style. Julia Roberts bar nämligen ett par extremt vida kostymbyxor med uppvikta slag, som från sidan nästan ser ut som en kjol mer än ett par byxor. Byxmodellen kallas culotte och är en av de mer omdiskuterade modetrenderna enligt tidningen, där den vida siluetten och de bara anklarna ger en väldigt specifik look som vissa tycker om men andra tycker är mindre smickrande.

Annons
Culottebyxor splittrar modevärldens åsikter.

Oavsett vad man tycker om byxmodellen kan vi i alla fall slå fast att den ljusgula tonen är något som passar Julia Roberts som handen i handsken, och framhäver hennes vackra rödbruna hår.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons