Att det inte uteslutande är 20-någonting tjejer som är varumärkens ansikte utåt visar att skönhet inte har någon ålder. Tidigare i år har vi sett 78-åriga modellen Verushka för Acne, Lauren Hutton, 73, som modell för Calvin Kleins underkläder och universitetsläraren Lyn Slater som blev modell vid 63. Senast ut är det anrika underklädesmärket Triumph som har anlitat 56-åriga skådespelerskan Julianne Moore som modell för deras höstkollektion.

Hollywoodstjärnan som är 56 år visar att snygga och sensuella underkläder är för alla – oavsett hur många år man lagt bakom sig.

Den nya kollektionen som fått namnet Florale innehåller underkläder som framhäver figuren är dekorerade med Peony stretch-spets och blommiga broderier och lanseras nu i september.

 

 

 

Kollektionen kostar från 299 – 379 kronor för trosor, BH från 599 – 749 kronor och priset på bodys ligger på 1200 kronor.

Fynda i vår butik: Bubbelvasen alla snackar om!

Den runda och generösa vasen finns snart i alla hem! Vasen är jättefin i sig själv, men också lätt att sätta blommorna i då den har en bra form.

Läs även

10 inspirerande kvinnor i modebranschen som visar att ålder bara är en siffra

Mammorna provar trendiga badkläder – för att visa hur galet opraktiska de är!

Modechefens topplista – 4 köp med höstkänsla

 

 

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: