Lista: Stjärnornas dyraste klänningar genom tiderna
2:03

Efter reklamen: Lista: Stjärnornas dyraste klänningar genom tiderna

(2:03)

Slå på ljud

Jennifer Lopez och Geri Halliwell

En månad innan Jennifer Lopez hade på sig den ikoniska djungelgröna Versace-klänningen med urringning under naveln, så hade Spice Girls-artisten Geri Halliwell på sig samma på en gala i Frankrike. Trots att hon var tvåa på bollen är det dock Jennifer Lopez vi fortfarande minns.

Amber Heard och Kerry Washington

Amber Heard hade på sig den här vita klänningen från J Mendel när hon gjorde reklam för sin film Paranoia 2014, och matchade med en ledig hästsvans och beiga skor. Kerry Wahsington, som hade burit klänningen en tid innan, valde en mer sofistikerad look till den eleganta klänningen.

Jenny Strömstedt strålar i blått – i den här blå klänningen och kostymen

Angelina Jolie och Jane Fonda

2014 kom Angelina Jolie klädd i en vacker guldklänning med långa ärmar och vackra metallic-detaljer på Oscarsgalan. Eftersom det var en så speciell klänning trodde man inte att man skulle få se den igen, men så blev det. Senare samma år bar Jane Fonda nämligen en röd version av samma klänning på filmfestivalen i Cannes, på premiären för filmen Grace of Monaco.

16 stylingtips från stylisten

Lena Dunham och Miley Cyrus

Girls-skaparen Lena Dunham kom klädd i en svart byxdress med vita detaljer på galapremiären för en av tv-seriens säsonger. Några månader senare valde artisten Miley Cyrus samma byxdress på en musikfest, och matchade snyggt med rött läppstift.

Jennifer Lawrence och Amy Schumer

Vi minns alla när Jennifer Lawrence dök upp på Oscarsgalan klädd i en enkel men vacker röd klänning från Calvin Klein. Stjärnan hyllades för det oväntade klänningsvalet på den glammiga galan. Några år senare valde hennes vän, komikern Amy Schumer, att ha på sig en likadan klänning på Elle Women in Hollywood-galan. Undrar om Amy ringde sin vän och kollade om det var okej?

Kändisarna som valde bort den vita brudklänningen på sina bröllop

Hertiginnan Kate och Kim Kardashian

Det här är två personer som man inte tror ska ha säkert mycket gemensamt i garderoberna, men det stämmer inte riktigt! 2011 fotograferades Kim Kardashian klädd i en röd Alexander McQueen-klänning, som hon matchade med skyhöga Louboutins med ormskinnsdetaljer. Några år senare valde hertiginnan Kate en version av samma klänning när hon skulle på jultillställning på en skola i London. Kates klänning hade långa ärmar och var snäppet längre än Kardashians, och hertiginnan valde bort platåskorna för ett par mer eleganta svarta pumps.

Bonus: Reese Witherspoon och Tina Fey på Oscarsgalan 2016

De två skådespelarnas klänningar är inte identiska, men så pass lika att man fick titta både två och tre gånger för att se skillnad på dem när stjärnorna gick på Oscarsgalans röda matta 2016. En minst sagt jobbig situation, trots att de båda var lika vackra i sina lila kreationer.

Källa: Brightside, Cosmopolitan.

Därför var Fran Fine i The Nanny en riktig modeikon – hennes bästa looks

Mest läst