Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Kändisarnas barn gör succé som modeller

17 maj, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Deras föräldrar är världskända skådespelare, modeller eller artister.
Nu går en hel generation av kändisbarn på modehusens visningar, och frontar märkeskampanjer.
Här är kändisbarnen som gör succé som fotomodeller!
Annons
7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idagBrand logo
7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag

Dylan Jagger Lee – son till Pamela Anderson och Tommy Lee

Pamela Andersons och Tommy Lees son Dylan, född 1997, har gjort succé som modell, och redan sedan ung ålder arbetat som modell för olika märken.

Paris Brosnan – son till Pierce Brosnan

James Bond-stjärnan Pierce Brosnans son Paris Brosnan, född 2001, gjorde sin pappa stolt när han gick på catwalken på London Fashion Week.

Annons

Hailey Bieber – dotter till Stephen Baldwin

Hailey Bieber är dotter till den lite mindre kända Baldwin-brodern Stephen, som är skådespelare precis som sina bröder. Hailey är gift med världsstjärnan Justin Bieber, men är också en av sin generations mest framgångsrika modeller.

Dylan Penn – dotter till Sean Penn och Robin Wright

Dylan Penn, född 1991, dök inte med huvudet före in i sin modellkarriär, utan satsade på andra jobb först. Men när erbjudandena började trilla in från modehus och magasin så adderade hon modellandet till sitt växande cv. Dylan är precis som sina föräldrar även skådespelare.

Annons

Georgia May Jagger – dotter till Mick Jagger

Mick Jagger har många barn, men dottern Georgia May Jagger är den mest framgångsrika. Hon har över en miljon följare på Instagram och har arbetat med märken som Rimmel, Versace och H&M.

Kaia Gerber – dotter till Cindy Crawford

Med Cindy Crawford som mamma är det kanske inte så konstigt att man blir en framgångsrik fotomodell. Kaia Gerber, född 2001, går modevisningar för alla de stora märkena, och har också burit sin mammas gamla ikoniska outfits från 90-talet.

Annons

Lila Moss – dotter till Kate Moss

Kate Moss är en av de mest ikoniska supermodellerna från 90-talet, och nu börjar dottern Lila Moss gå i hennes fotspår. Lila, född 2002, gick på Metgalan tillsammans med sin mamma, och har en blomstrande modellkarriär.

Annons