Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Kändisarnas jobbiga klädmissar inför alla

12 okt, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Kläder som faller sönder, klänningar som inte håller, byxor som spricker.
Här är stjärnorna som hamnat i riktigt jobbiga situationer inför kamerorna – när deras kläder inte har betett sig som de ska.
Annons
Video: Se 5 gånger kändisar haft likadana outfitsBrand logo
Video: Se 5 gånger kändisar haft likadana outfits

Katy Perry

Katy Perry och Orlando Bloom på Power of women-evenemanget.

Katy Perry hamnade i en jobbig situation för en sångerska – hennes kläder hindrade henne från att sjunga ordentligt. Det var på magasinet Varietys ”Power of women”-evenemang i september 2021 som Katy Perry fick ta hjälp av kärleken Orlando Bloom.

Annons

– Orlando, kan du knyta upp min korsett? Det är lite tajt, jag kan inte sjunga, sa Katy Perry på scenen, och fästmannen fick springa upp från publiken och hjälpa henne.

Lil Nas X

Lil Nas X var chockad i direktsändning.

Industry baby-artisten uppträdde inför miljonpublik i tv-programmet Saturday night live, när det som inte får hända hände: hans byxor gick sönder. Artisten fick då genomföra sitt framträdande med en hand för skrevet.

”Jag vet att jag planerar mycket skit men att ta sönder byxorna i live-tv är inte en av dem”, skrev Lil Nas X på Twitter efteråt, när folk undrade om det var ett medvetet drag.

Annons

Gigi Hadid

Gigi Hadid fick gå utan skor.

Som supermodell är det omöjligt att gå igenom karriären utan att det blir lite klädmissar här och där. När Gigi Hadid gick Marc Jacobs mdoevisning 2019 gick hennes skor sönder – och hon fick istället genomföra visningen barfota.

Nicki Minaj

Nicki Minajs outfit på festivalen.

När man dansar så mycket som Nicki Minaj vill man att kläderna ska sitta på plats – men på festivalen Made in America 2018 hade artisten kläder som rörde sig lite för mycket. Hon konstaterade att publiken sett hennes bröstvårtor 50 gånger under spelningen på grund av klädmissen.

Annons

Emma Watson

Emma Watsons klänning gick upp på biopremiären.

När Harry Potter-skådespelaren Emma Watson gästade David Letterman 2009 berättade hon om en tidigare klädmiss på galapremiären för Harry Potter och halvblodsprinsen, där hennes klänning gått upp så hon visade trosorna.

– Det är en liten klädmiss, som kan hända. Jag hade åtminstone underkläder på mig, sa hon skämtsamt till Letterman efteråt.

Jennifer Garner

Jennifer Garner slapp ha sin klädmiss i det offentliga.

Jennifer Garners klädmiss ägde inte rum inför kameror på en röd matta – men i stället i kyrkan.

– Min kjol fastnade i mina trosor i kyrkan för ett par veckor sedan, och jag gick nästan ut till församlingen från toaletten med hela rumpan bar. Turligt nog kände jag en bris ganska snabbt.

Annons