News Licensing / MEGA
Här är allt du vill veta om nya New York-serien Uncoupled
0:48

Efter reklamen: Här är allt du vill veta om nya New York-serien Uncoupled

(0:48)

Slå på ljud

Byxmodet upphör aldrig att fascinera. Nyligen skapade Katie Holmes jeans diskussion när skådespelerskan syntes på New Yorks gator i denna modell. Och häromveckan var det åter en skådis som skapade rabalder med sina jeansbyxor. Vem? Nicole Kidman. Mer om det här.

Nu är det ännu en stjärna som omskrivits för sitt val av nederdel: Angelina Jolie. Under sommarmånaderna har hon fångats på bild ett flertal gånger, många av dem tillsammans med sina barn Pax, 18, Zahara, 17, Shiloh, 16, and Knox, 14. På flera av bilderna bär hon en mycket omdiskuterad byxtrend.

Uppdatera semestergarderoben – sommarens finaste klänningar i blommigt

Angelina Jolies vida linnebyxor – därifrån kommer de

Till skillnad från kollegorna Katie Holmes och Nicole Kidman bär dock inte Jolie jeans, utan linnebyxor. I en beige kulör. Hon matchar dem med höga klackar (från Dior) och en enkel vit t-shirt.

Byxorna, de riktigt vida, kommer från Chloés resortkollektion för 2022. Och visst ser de sköna ut. Men är de bärbara? Där går meningarna isär. Vissa menar att den här typen av byxa är som skänkt från ovan, just för att den är så skön, medan andra tycker att den här typen av oversize siluett är helt passé och totalt osmickrande.

Tricket är, enligt många, experter – stylingen. Hur du stylar denna byxa är A och O för hur den senare ser ut på dig.

– Var du med under 70-talet och trodde du att du aldrig skulle behöva se vida och utsvängda byxor igen efter det? Då får du tänka om – årtiondets utsvängda byxor är tillbaka, och det med besked. Men du behöver inte kopiera hela 70-talslooken rakt av, i dag ser vi nämligen många olika sätt att bära utsvängda byxor som inte andas ens lite Abba i deras Waterloo-framträdande, säger Feminas modeexpert.

Fler tips om hur du stylar de här vida byxorna på helt rätt sätt finner du här!

Är du sugen på fler oväntade trender? Spana in Kylie Jenners kontroversiella outfit eller Hillary Duffs oväntade retroplagg!

Källa: Harpers Bazaar

Mest läst