Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Kate Middletons smarta knep för att orka bära klackar länge

29 sep, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Alla som har gått i klackar en hel dag vet hur ont det kan göra i fötterna vid dagens slut – men det finns sätt att komma runt det.
Brittiska prinsessan Kate Middleton har två kluriga knep som gör att hon orkar stå i klackar under långa tidsperioder utan att grimasera.
Annons
10 unika bilder på Kate Middleton genom tidernaBrand logo
10 unika bilder på Kate Middleton genom tiderna

Klackskor är vackert, men kan vara riktigt obekvämt i längden. Men om du är prinsessa gäller det att hitta sätt att kunna bära klackar utan att lida – det vet brittiska prinsessan, tidigare hertiginnan, Kate Middleton. Hon måste ofta tillbringa långa dagar och kvällar i höga klackar, utan möjlighet att ta av sig skorna och låta fötterna vila lite.

Men under sina år i det brittiska kungahuset har Kate Middleton börjat använda flera olika sätt för att slippa ha ont i fötterna av klackarna. När hon är på evenemang i egenskap av brittisk prinsessa måste Kate kunna stå och gå i klackar under många timmar, och det passar inte heller en kunglighet att grimasera eller klaga på skavsår.

För att undvika att hennes fötter halkar ut klackskorna så har Kate Middleton tagit för vana att använda non-slip strumpbyxor från de brittiska märket John Lewis. Strumpbyxorna, som kostar under hundralappen, har gelremsor på fötterna för att skorna ska sitta fast som de ska.

Kate bär nästan allltid höga klackar.

Kate Middletons knep för att slippa värkande fötter

Kate Middleton, som numera har sin bortgångna svärmor Dianas titel – Prinsessan av Wales –, har också ett annat knep som hon använder sig av för att slippa värkande fötter. Hon tar hjälp av inlägg gjorda i läder, som hon har i sina skor. Läderinläggen ger stötdämpning till fötterna, och gör att skorna förblir bekväma under hela dagen.

Det var 2015 som en uppgiftslämnare berättade för Vanity Fair att Kate Middleton gillar inläggen från märket Alice Bow – något som resulterade i att sajten ökade sin trafik ordentligt.

– Hon beställde ett par paket. Hon tycker de är jättebra, sa uppgiftslämnaren då.

Källa: SCMP.

Annons