Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Kate Middletons speciella halsband – historien bakom smycket

20 jul, 2021 
AvAnnika Norman
FotografTT
Två bilder på Kate Middleton där hon bär två olika halsband med sina barns initialer på.
Kate Middleton hyllar sina tre barn på sina halsband. Foto: TT

I samband med att Kate Middleton annonserade att hon lanserar ett nytt projekt som ska arbeta mot psykisk ohälsa och fokuserar på barn under tidig ålder, passade hon på att hylla sina egna tre barn.

Annons
Kungliga sommarfrisyrer att inspireras avBrand logo
Kungliga sommarfrisyrer att inspireras av

Den 18 juni delade Hertiginnan av Cambridge en video på Twitter där hon berättade om lanseringen av Royal Foundation Center och deras fond för barns tidiga utveckling, målet är att minska den stigande andelen som drabbas av psykisk ohälsa genom att fokusera och investera i de första fem åren av ett barns liv.

“Centret hoppas kunna sprida kunskap om varför de fem första åren är så viktiga för våra framtida livsresultat och hur vi som samhälle kan ta tillvara på det här gyllene tillfället att skapa ett lyckligare eller mentalt friskt, mer vårdande samhälle.” sa Kate Middleton i videon. “Genom att arbeta tillsammans hoppas jag på att kunna förändra sättet vi tänker på tidig barndom och förändra liv för kommande generationer. Eftersom jag verkligen tror att stora förändringar börjar med små.”

Annons

Kate Middleton i ljusblå klänning med ett färgglatt paraply i olika färger. Runt halsen bär hon tunna smycken med berlocker.
Kate Middleton på lanseringen av Royal Foundation Centre för tidig barndom i London. Foto: TT

Under uttalandet på Twitter bar Kate Middleton ett halsband där hennes tre barns initialer var ingraverade. Prins George och Louis och prinsessan Charlotte. Halsbandet som heter “Trio Diamond Midnight Moon Necklace” är designat av den brittiska designern Daniella Draper och kostar cirka 17 500 kronor.

Guldhalsband med tunn kedja och rund berlock med inristade bokstäver på. Berlockhalsband från Daniella Draper.
Halsbandet som Kate bar under sitt Twitter-klipp. Halsband från Daniella Draper.

“Hertiginnan av Cambridge är en otrolig förebild och jag ser upp till henne som både ung kvinna och mamma", berättade Daniella Draper för People magazine. “Att se henne bära någonting som jag designat var ett väldigt stolt ögonblick!”

Annons

Kate Middleton i vit, ribbad t-shirt och rosa, dressade byxor. Runt halsen har hon ett guldhalsband med tre runda berlocker med första bokstaven i hennes barns respektive namn på.
September 2020. Kate Middleton bär ett halsband med sina barns första bokstav på varsin berlock. Foto: TT

Det här är dock inte första gången som Kate Middleton har burit ett halsband med sina barns initialer på. I september 2020 hade Kate ett halsband med tre berlocker med bokstäverna G, C och L då hon medverkade på ett föräldrarmöte för att diskutera hur familjer påverkats under pandemin.

Kate Middleton i vit kostymklänning. På vänster arm bär hon ett pärlarmband.
Juni 2021. Kate bar ett pärlarmband som har varit Prinsessan Dianas. Foto: TT

Nyligen bar Kate Middleton även ett elegant pärlarmband som tidigare var Prinsessan Dianas, när hon deltog under en mässa. Kate är sentimental när det kommer till hennes smycken och det är fint att se.

Annons