Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Kändisarnas klädmissar – inför alla

12 jul, 2021 
Alla har vi råkat ut för diverse klädmissar i våra dagar – plagg som går sönder eller sitter konstigt.
Men när det är kändisars kläder som inte beter sig som de ska, så händer det inför hela världens beskådan.
Här är klädmissarna stjärnorna nog helst vill att vi ska glömma!
Annons
3 klädmissar som kändisarna helst vill att vi glömmerBrand logo
3 klädmissar som kändisarna helst vill att vi glömmer

Gigi Hadid

Som toppmodell kan man hamna i jobbiga situationer med kläder som inte håller, och det fick Gigi Hadid minst sagt erfara på Marc Jacobs modevisning i New York 2019, när hennes klackar gick sönder precis före visningen. Hadid höll dock huvudet kallt och löste det snyggt med att gå barfota på tå på catwalken i stället.

Annons

Joel Mellin

Svenska meteorologen Joel Mellin blev en internationell nyhet när han under en sändning i SVT 2016 hade glömt att dra upp gylfen. Efter att ha genomfört en tv-sändning med öppen gylf blev han omskriven bland annat av brittiska Metro.

– Jag kom på det ganska direkt efter sändning. Jag hann inte kolla upp det men sen fick jag ett telefonsamtal som bekräftade att det var så, och sen kom även nyhetsankaret fram och berättade att jag inte hade dragit igen blixtlåset, har han sagt till Aftonbladet.

Joel Mellin genomförde sändningen med öppen gylf.

Ivanka Trump

När tidigare presidentdottern Ivanka Trump var på officiell resa i Colombia i september förra året, så bar hon en klänning med fladdriga ärmar. Det Ivanka inte hade räknat med vad hur klänningen skulle se ut när de colombianska vindarna fick tag i klänningen – på bilderna ser Ivanka ut att ha en minst sagt extravagant klänning, för att ärmarna flugit upp i vinden.

Annons

Lil Nas X

Artisten Lil Nas X uppträdde på Saturday night live i maj, och råkade göra sönder sina byxor när han uppträdde med världshitten Montero.

”Jag vet att jag gör mycket planerad skit, men att ta sönder mina byxor live i tv är inte en sån sak”, skrev artisten på Twitter efter missödet.

Lil Nas X blev chockad när han märkte att de tajta byxorna sprack.

Meghan Markle

Även kungligheter kan råka ut för jobbiga klädmissar, hur korrekta de än försöker vara. När hertiginnan Meghan besökte Tonga så kunde man se hur hon fortfarande hade prislappen kvar på sin röda klänning – något som kan hända den bäste!

Annons

Ben Affleck

När Ben Affleck gick på filmpremiären för Suicide squad 2016 så var han inte så proper som han kanske trodde, trots att skådespelaren hade på sig kostym. Afflecks byxor var nämligen både oknäppta och hade gylfen öppen, samtidigt som hans skärp gick utanför hällorna, och skjortan stack ut. Mycket på en gång!

Ben Affleck hade problem med sina byxor hela premiären.

Jennifer Garner

Och apropå Ben Affleck – skådespelarens exfru Jennifer Garner har även hon hamnat i klädtrubbel. När hon gick på röda mattan 2014 fastnade hennes handväska i kanten på hennes omlottkjol, vilket gjorde att hon visade sina shapewear hon bar under kläderna.

Annons