Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Kate Middletons stilrena tolkning av retrotrenden

31 okt, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Cargobyxan andas 90-tal och har blivit ett av årets stora trendplagg.
Brittiska prinsessan Kate Middleton visar hur hon bär en stilren version av retrobyxan.
Så här kan du sno de kungliga looken!
Annons
10 unika bilder på Kate Middleton genom tidernaBrand logo
10 unika bilder på Kate Middleton genom tiderna

Brittiska prinsessan Kate Middleton är inte bara Englands blivande drottning – hon är också en riktig modeprinsessa. Kates stil kopieras av kvinnor världen över, och hon har gjort sig känd för att vara både trendkänslig och tidlös samtidigt.

Nu har den brittiska kungligheten tolkat en av årets stora trender, den 90-talsdoftande cargobyxan. Den ofta gröna pösiga byxan med stora fickor för tankarna till musikvideos på MTV och några av millenieskiftets stora ikoner, som Britney Spears och tv-programfiguren Kim Possible.

Annons

När Kate Middleton stylar det trendiga plagget väljer hon dock både en mer nedtonad modell och en enkel styling. I stället för de bara magarna och pösiga byxorna med låg midja som vi ser på influencers som Alice Stenlöf, så har Kate Middleton valt en tajtare cargobyxa. Byxan, som prinsessan bar under ett besök i landet Belize, är klassiskt militärgrön och har det typiska stora fickorna. Men till skillnad från många andra cargobyxor är Kates byxa både tajtare i benen och hög i midjan.

Kate och maken prins William var praktiskt klädda i Belize.

Så snor du stilen av Kate Middleton

Prinsessan har valt att styla det trendiga retroplagget med ett bredare skärp i midjan, och enkla vita detaljer. En stilren vit t-shirt och ett par bekväma vita tygskor binder ihop hennes praktiska och stiliga look.

Annons

Om du också är intressserad av cargobyxor i Kate Middletons stil, men högre midja och mindre pösiga ben och fickor, så finns det flera alternativ. Märket G-Star Raw har ett par som är nästan identiska med Kates byxor. Även märken som Libin och Daily Ritual, har liknande modeller.

Kate Middleton stylar cargobyxan med en vit-shirt.

Källa: In style.

Annons