Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Kates kungliga underklädestrick – nu avslöjas hemligheten

21 aug, 2023 
AvJohanna Lejon
Fotograftt
Hur lyckas kungligheterna alltid dölja sina underkläder så smart och snyggt? Nu avslöjas den kungliga underklädeshemligheten!
Annons
6 gånger kronprinsessan Victoria har chockat med sin frisyrBrand logo
6 gånger kronprinsessan Victoria har chockat med sin frisyr

Synliga behåband och skarpa troskanter... Hur bär man sig åt för att slippa allt sådant – egentligen? Ja, ett smart tips är att kolla hur kungligheterna gör. Kate, prinsessan av Wales, exempelvis. Kate använder sig nämligen av ett särskilt knep för att alltid de stylish och flawless ut.

Stylisten om Kates hemliga modeknep

Modestylisten Ellis Ranson avslöjar nu att prinsessan av Wales använder sig av shapewear för att få en sömlös finish på sina kläder under olika offentliga engagemang. Hon skippar helt enkelt den klassiska trosan och behån och använder en axelbandlös body med ben, istället. Ellis Ranson berättar för Fabulous:

Annons

– Fördelen med de korta shapewearvarianterna är att de förhindrar att troskanter och behåkanter syns.

Hon fortsätter:

– Kate Middleton ser alltid bekväm ut i sina kläder. Genom att använda passande shapewear så förhindrar hon att trosorna eller behåbanden syns. Det gör att hon alltid ser stilfull ut och helt kan koncentrera sig på sitt jobb. Hon behöver inte oroa sig för sitt yttre.

Stylisten Ellis Ranson passar också på att poängtera att shapewear-plagg också formar kroppen på ett snyggt sätt.

Annons

– Dina underkläder lägger verkligen grunden till din look. Det hela fungerar som en slags foundation: om du lägger den rätt så passar allt annat och fungerar perfekt, men om du gör fel så faller hela looken.

Ett annat tips, enligt stylisten, är att verkligen, en gång för alla, ta reda på din rätta storlek då det kommer till underkläder.

Seamless shapewear är dock inte det enda tricket kungligheterna tar till för att se stilfulla ut...

Så förhindrar du att kjolen blåser upp

Etikettexperten Myka Meier har tidigare berättat att både Kate och Meghan Markle har ett knep för att förhindra att deras kjolar blåser upp offentligt och, på så sätt, avslöjar deras underkläder.

– Ofta bär de mer heltäckande underkläder som ökar statiskheten och gör det svårare för plaggen att flyga upp av väder och vind.

Ett annat smart tips är att sy in små vikter i fållen längst ner på plaggen. Det gör inte bara att plaggen inte blåser upp utan får också kjolar och klänningar att falla bättre och se snyggare ut.

Källa: The Sun

Annons