VIDEO: Tips för dig med tunt hår
1:03

Efter reklamen: VIDEO: Tips för dig med tunt hår

(1:03)

Slå på ljud

Nyligen skapade skådespelerskan Katie Holmes rubriker då hon gjorde entré på New Yorks gator i ett par jeans av en särskild modell. Jeansen kommer från det lyxiga modehuset Chanel och matchades stilfullt med en klassisk väska av samma märke och en midjekort svart kavaj. Meningarna om jeansen går isär. Vissa menar att de är riktigt fina och andra avskyr dem. Klart är dock att de är trendiga.

Trendiga är också de skor som Katie sågs bära häromdagen. Vilka det var? Ett par klassiska ballerinaskor i en perfekt puderblå nyans. Varifrån de kommer? Yuni Buffa, modellen heter Pia. Prislappen då, ja den ligger på runt 4 000 kronor. Ballerinaskorna är just nu mitt i trend. De har tidigare varit en smula off i modevärlden (efter att ha varit helrätt i början av 00-talet, då de dagligen satt på stjärnor som Kate Moss, Alexa Chung och Amy Winehouse, bara för att nämna några) i några år, men nu gör de comeback. Ordentligt. Och ja, att ballerinaskorna är tillbaka i hetluften igen är knappast konstigt, då de erbjuder en näst intill perfekt kombination av komfort och stil. Dessutom är det lätt att stoppa ett par ballerinaskor i handväskan när du byter från klackar efter en hektisk utekväll. Eller tvärtom: när du ska på en aw efter jobbet och vill byta om från något bekvämt till ett par heels.

Katie Holmes omdiskuterade jeans – se den nya trenden

Så stylar du ballerinaskorna

Vill du styla ballerinaskorna rätt 2022 ska du titta på Katie. Den 43-åriga skådespelarens ensemble består av en blommig maxiklänning, en krämfärgad dubbelknäppt kavaj och en brun läderväska. och så skorna förstås – en perfekt prick över i.

Någon dag tidigare hade vi sett Katie i en annan bra stylingkombination: ballerinaskor, svarta jeansshorts och rosarandig skjorta med vit botten. Till det: svarta solglasögon och svart väska. Så snyggt – och stilfullt. Klassiskt och trendigt på samma gång.

SE OCKSÅ: 5 kändisar som designers vägrat klä genom åren
1:36

Efter reklamen: SE OCKSÅ: 5 kändisar som designers vägrat klä genom åren

(1:36)

Slå på ljud

Källa: Vogue

Mest läst