Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Katie Holmes nya höstlook hyllas på internet

23 sep, 2022 
Katie Holmes hyllas för sin bekväma och snygga höststil.

Nu hyllas Katie Holmes på internet för sin snygga och bekväma höstlook – som du enkelt kan inspireras av och bära själv!


Annons
Se 5 gånger kändisar haft likadana outfitsBrand logo
Se 5 gånger kändisar haft likadana outfits

Till en lunch i New York anlände Katie Holmes iklädd ett par vida jeans, ett vitt linne och en mönstrad oversized kofta. Till skillnad från många andra celebriteter väljer hon ofta en mer vardaglig och bärbar stil. Medan andra kändisar dök upp till samma lunch iklädda långklänning, kortkort kjol eller läder från topp till tå valde Katie en helt annan look. Nu hyllas hon på internet för att hon prioriterar bekvämlighet men samtidigt lyckas se cool ut.

Katie Holmes bär vida jeans, vitt linne och en oversized kofta till en lunch i New York.
Katie Holmes hyllas för sin bekväma och coola stil.
Annons

Katie har fått idel hyllningar från olika modesajter kring sitt klädval. Alla verkar vara rörande överens om att hennes höstlook är både bekväm och snygg, och något som andra enkelt kan inspireras av och bära till vardags. Brittiska Vogue skriver exempelvis att det här är just den avslappnade, coola estetik som Katie har blivit känd för att bära, medan Dailymail menar att Katie Holmes klär sig perfekt för den nya säsongen. På modesajten Whowhatwear skriver man att alla på redaktionen är eniga om att det är precis såhär de vill klä sig just nu. Just Katies "mormorskofta" har blivit extra uppmärksammad. I media har den benämnts som både "åtråvärd" och "den riktiga stjärnan i showen". Man skulle kunna tro att koftan är ett vintagefynd, men i själva verket är det en riktig dyrgrip från Chanels höstkollektion som går loss på över 60 000 kronor. Men man behöver knappast tömma bankkontot för att få samma snygga stil. En liknande kofta skulle enkelt kunna hittas i närmaste second hand-butik.

Annons
Katie Holmes iklädd kofta från Chanels höstkollektion.
Katies kofta har fått mycket uppmärksamhet och kallats "stjärnan i showen".

På Chanels höstvisning matchades koftan med strumpbyxor, spetsiga pumps, mängder av smycken och ett skärp i midjan. Men Katie väljer alltså att bära den på ett betydligt mer avslappnat sätt, och det är just den snygga och bekväma vardagsstilen hon nu hyllas för.

Koftan visas upp på Chanels höstkollektion.
Den uppmärksammade koftan kommer från Chanels höstkollektion.
Annons