Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Katie Holmes snygga stilknep – från dag till kväll

20 feb, 2023 
Katie Holmes ger stilinspiration från dag till kväll.
Två dagar i rad har Katie Holmes bjudit på härlig stilinspiration där hon med samma genomtänkta styling har skapat en look som passar perfekt att inspireras av när du vill gå från kontoret till en after work eller en middag med vänner. Se hennes snygga outfits här!
Annons
Bafta-galan 2023 - se bilderna från röda mattanBrand logo
Bafta-galan 2023 - se bilderna från röda mattan

Katie Holmes bjöd på en riktig stilhit när hon iklädd vit t-shirt, beige kavaj och en läderkjol i annorlunda modell begav sig till premiären av Broadway-pjäsen The Wanderers som hon själv medverkar i. Den 44-åriga skådespelaren såg ut att vara klädd för en arbetsdag på kontoret upptill, i en klassisk vit t-shirt och en aningen oversized beige kavaj. Däremot hon tog ut svängarna betydligt mer nedtill iklädd en läcker skinnkjol med länkade läderremsor. Eller som InStyle benämnde det: "business on top, party on bottom".

Annons
Katie Holmes i snygg outfit bestående av vit t-shirt, kavaj och skinnkjol.
Katie Holmes matchar klassisk t-shirt och kavaj med en annorlunda skinnkjol.

Stilknep: från dag till kväll

Många av oss brukar kanske gå direkt från kontoret till en after work eller en middag med vänner, och då passar det perfekt att kunna uppdatera stilen på ett enkelt sätt så att den genast känns festligare. Här visade Katie prov på hur man snabbt kan gå från en klassisk jobbstil till en festlook med wow-faktor bara genom att byta till en mer uppseendeväckande nederdel.

Katie Holmes på premiären av pjäsen The Wanderers.
Annons

Det var inte första gången Katie satsade på just den här stylingkombinationen bestående av en diskret överdel och en extravagant underdel. Bara dagen före använde hon sig av precis samma stilknep. Då gästade hon Michael Kors höstvisning i New York – återigen iklädd en nedtonad topp och kavaj upptill och en betydligt mer uppseendeväckande underdel. Den här gången kunde vi nämligen se henne iklädd att par zebramönstrade paljettbyxor i utsvängd modell som lyfte hela stilen och som verkligen hamnade i blickfånget. Stilsäkra Katie visade alltså än en gång hur snyggt det är att balansera sin outfit genom att matcha något riktigt iögonfallande med något väldigt diskret. Och hur enkelt man kan gå från dag till kväll genom att byta en klassisk nederdel mot något mer iögonfallande.

Katie Holmes gästar Michael Kors visning iklädd zebramönstrade byxor.
Katie Holmes i klassisk stil upptill och zebramönstrade paljettbyxor nedtill.
Annons