Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Jenny Strömstedts tokhyllade kappa – stylisten berättar var du hittar den

16 feb, 2023 
AvEbba S. Dahlman
FotografInstagram
Jenny Strömstedt inspirerar ofta genom att visa upp en snygg och personlig stil i tv-rutan, och den gångna helgen var inget undantag!
En uppsjö av tv-tittare ville nämligen veta var Nyhetsmorgon-profilen hade fått tag på den snygga kappan hon bar i lördags.
Här får du svaret!
Annons
Jenny Strömstedts stilresa genom årenBrand logo
Jenny Strömstedts stilresa genom åren

Det hör inte till ovanligheten att journalisten och programledaren Jenny Strömstedt inspirerar med en elegant och färgglad stil, när tv-tittarna följer henne i Nyhetsmorgons sändningar om morgnarna.

Under den gångna helgen gjorde hon det igen! Eller, kanske rättare sagt, TV4:s stylist gjorde det igen.

När hela Nyhetsmorgon-studion flyttade till Gävle i samband med hyllningsmatchen Game for Börje, som samlade in pengar till förmån för ALS-forskning, hamnade Strömstedts kappa i blickfånget!

Jenny Strömstedts kappa stal showen i direktsändning

Det var under lördagen, den 11 februari, som hyllningsmatchen ägde rum. Initiativet arrangerades av Börje Salmings familj och ett av dennes före detta klubblag i SHL; Brynäs IF.

Annons

TV4 slog på stort för att hedra den framlidna sportikonen Börje Salming, som lämnade jordelivet den 24 november i fjol, och flyttade sändningen av Nyhetsmorgon till Stora torget i Gävle.

Tittarnas favoritduo, det före detta radarparet, Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist stod för programledarinsatsen under den direktsända morgonen. Tidigare hockeyhjältarna Foppa, Zäta och Näslund gästade även den fullspäckade specialsändningen.

”Vi talar om ALS med läkare och Teresa Salming som lyfter anhörigperspektivet. Gävlesonen Rolf Lassgård besöker oss liksom Valter Skarsgård som spelar Börje i kommande tv-serie…med mera…Är du Gävlebo? Kom hit och säg hej!”, skrev Jenny Strömstedt bland annat i ett inlägg på Instagram i samband med sändningen, som alltså ägde rum utomhus, intill en bild på henne och parhästen Steffo.

Det skulle inte dröja länge förrän kommentarsfältet intill inlägget fullkomligt överöstes med kommentarer om ”Jennys snygga kappa”.

Annons

”Bra program Jenny och Steffo. Snygg jacka/kappa Jenny. Vilket märke är det?”, skriver en följare under bilden på programledarduon.

”Intressant program som vanligt. Du har en jättesnygg kappa på dig Jenny!”, instämmer en annan.

”Så kanonsnyggt, var får man tag i en sådan?”, undrar en tredje.

TV4:s stylist om Jenny Strömstedts kappa

Kort efteråt stillade TV4:s stylist Siroun Forsberg tv-tittarnas nyfikenhet gällande var kappan var inhandlad, när även hon publicerade ett inlägg på Instagram:

"Snyggt!!! Jenny Strömstedt har varm kappa från Montereggi. Jeans från Dagmar. Varma pjukks från Inuikii", skriver hon intill en bild på den folkkära programledaren.

Montereggi är ett italienskt varumärke, som dessvärre inte verkar ha någon svensk återförsäljare. Om man vill spana in den via en italiensk återförsäljare, så finns kappan däremot på halva priset via den här hemsidan.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons