Iklädd en magisk spetsdröm signerad Ida Sjöstedt – som skissats fram efter brudens specifika önskemål – gifte sig storbloggaren Kenza Zouiten i lördags med sin pojkvän Aleks Subosic. Den vita, långärmade brudklänningen är i genombruten spets med vackra blomsterdetaljer, djup ryggringning och en sidenband i midjan.

”Jag är ett stort fan av Ida och har burit hennes skapelser många gånger, så därför känns det helt självklart att det är hon som ska göra min drömklänning”, har bruden tidigare skrivit i sin blogg.

Bröllopet ägde rum 29 juli 2017 på Rånäs slott, som ligger ungefär 7 mil norr om Stockholm. Kenza har i skrivande stund endast publicerat en bild från bröllopet, med bildtexten ”Happpiest day of my life”.

29/7. Happiest day of my life!! 💕 (📷 by @fabianwester)

Ett inlägg delat av Kenza Zouiten (@kenzas)

Några av bröllopsgästerna har dock publicerat egna bilder, som bland annat visar att bröllopet inkluderade en gigantisk blomstervägg där gästerna kunde fotograferas.

Bröllopstårtan i vitt och guld, dekorerad med blommor, ser ut att ha byggts i sju våningar.

”You may kiss the bride” sa prästen. Så jag gjorde det! Den här fantastiska människan gifte sig och det var omöjligt att hålla tillbaka tårarna! Störst av allt är kärleken. Alltid. Tack för påminnelsen Kenza och Aleks ❤️💍

Ett inlägg delat av DANIEL PARIS (@danielparis)

Nu väntar en tre veckor lång bröllopsresa där brudparet åker på roadtrip genom Spanien, Frankrike och Italien.

Stort grattis, Kenza och Aleks!

Här är den PERFEKTA handväskan!

Upptäck den snygga handväskan i läder som har ALLT du kan önska i form av stil och funktion!

Beställ den direkt från oss till ett riktigt bra pris!

Läs mer här

Utvald läsning

Femina