Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Plagget alla pratar om – klänningen från H&M

19 apr, 2023 
AvAino Oxblod
FotografH&M.
Den här svartvita klänningen från H&M har kallats för ”den perfekta sommarklänningen”, och blivit eftertraktad på sociala medier.
Men populariteten kommer med en baksida – få har lyckats hitta den hyllade klänningen.
”Kan någon snälla hitta den”, skriver en person enligt The Sun.
Annons
Så stylar du de dressade vårtrenderna 2023Brand logo
Så stylar du de dressade vårtrenderna 2023

Våren har precis kommit, men redan nu är det många som vill shoppa sina kläder även till sommaren. Och som alltid är det vissa plagg som blir mer omtalade än andra – inte minst på sociala medier.

Sedan några år tillbaka är det en sanning att produkter som blir virala på appen Tiktok snabbt säljer slut, för att så många människor är intresserade av att testa det ”alla pratar om”. Därför är det kanske inte så konstigt att det kan vara svårt att hitta plaggen och produkterna som det görs videos om.

Så är nu fallet med den här svartvita sommarklänningen från H&M. Klänningen – en ärmlös, knälång modell i virkat material med svarta ränder – har väckt uppmärksamhet på sajten, och många vill testa den snygga klänningen.

Annons
Klänning med virkad look från H&M.
Klänningen har blivit uppmärksammad på sociala medier.

Ingen hittar uppmärksammade klänningen från H&M

Användaren Grace Stutter har filmat ett klipp där hon visar nya plagg från modekedjan, och bland kommentarerna på videon som nu har setts av 600 000 gånger är det tydligt att det är just den svartvita klänningen som väcker uppmärksamhet.

”Kan någon snälla säga vad den första klänningen heter?”, skriver en person.

”Vad heter den första klänningen tack”, skriver en annan.

”Jag hittar den inte på deras hemsida”, konstaterar en tredje.

Anledningen till att klänningen är svår att hitta är att den, precis som många andra virala produkter, har sålt slut både i butik och online. Det är oklart om den kommer komma tillbaka och bli tillgänglig för försäljning igen.

Annons