Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Kolla in Katie Holmes klockrena styling av sommarens absolut skönaste sko

30 jun, 2023 
AvJohanna Lejon
Fotograftt
Glöm sandaler, träskor och tofflor. Sommarens skönaste sko är en sneaker. Se hur Katie Holmes stylar den.
Annons
Här är skorna du borde satsa på i höstBrand logo
Här är skorna du borde satsa på i höst

De var på mångas läppar (och fötter!) redan förra året. Men våren och sommaren 2023 har trenden fullständigt exploderat! Vad vi talar om? En skotrend. Och nej, det handlar inte om vilken sko som helst. Nu är det en speciell sneakermodell som står i fokus och som stjäl uppmärksamheten totales! Vilken sko det handlar om nu? Adidas Samba!

Adidas Samba designades ursprungligen av Adi Dassler för att ge fotbollsspelare rätt skor på planen, skor som skulle leda dem till vinst. Modellen lanserades på 1940-talet, närmare bestämt 1949, och har sedan dess ägt – både på och utanför planen. Adidas Samba föddes utifrån idén att ge fotbollsspelare ett bättre grepp när de spelar på Europas frostiga fotbollsplaner. I dag bärs den dock, som sagt, primärt utanför sportsammanhangen. Under åren har den varierat i popularitet men nu är den, på nytt, hetare än någonsin. Adidas Samba är sommaren 2023 års trendigaste gympasko. Det bästa av allt är, givetvis, att den är både skön OCH snygg. Och den passar till det mesta. Den är lika fin till byxor som till den trendiga midikjolen i siden. Eller varför inte till shorts?

Annons

Så stylar du dina Adidas Samba

Men, hur ska man då styla Adidas Samba-skon för att den ska kännas helt rätt i trend? Låt dig inspireras av skådespelerskan Katie Holmes fullständigt klockrena styling. Katie har burit sina Adidas Samba flera, flera gånger. Och alltid lika snyggt! Detta trots att hon varierat sin styling ganska mycket.

Här, ovan, syns Katie iförd ett par gröna byxor, vit t-tröja, en svart tunnstickad cardigan och så, förstås: Adidasskorna.

Annons

En annan dag valde Katie Holmes att bära sina Adidas Sambas till jeans. Hon valde ett par med en ledig skön passform. Till det? En Jackie-väska från Gucci och en stilfull randig skjorta.

Tredje stylingen då! Här bär Katie beigefärgade cargobyxor, stickad tröja, solglasögon. Pricken över i: Adidas Samba-skorna och Gucciväskan i modellen Jackie.

Annons