Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Kvinnans smarta behåknep – för att göra den mer bekväm

16 feb, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Behå är ett plagg som de flesta kvinnor bär dagligen – men vissa modeller kan vara obekväma att ha på sig under lång tid.
Nu hyllas en kvinna för sitt smidiga behåknep, som gör att underkläderna blir skönare och sitter mer bekvämt.
”Du är ett geni, tack”, tackar en person som tagit del av tipset.
Annons
Se 5 tecken på att du behöver en ny behåBrand logo
Se 5 tecken på att du behöver en ny behå

För kvinnor som bär behå dagligen är det ingen nyhet att visa behåmodeller är mer bekväma än andra. Om man har små bröst behöver man kanske inte ha behå alls, eller bär mjuka varianter helt utan bygel. För de som har större kupa kan bygel ock behövas för att ge mer stöd åt brösten och hindra en från att få ont i både bröst och rygg.

Många behåar har inte bara bygel under brösten, utan har också en en extra stöttande sidobygel – en rak plastpinne som sitter insydd en bit in på varje sida av behån, och hamnar ungefär rakt under armhålan. Tanken är att den ska ge mer stöd, men många tycker bara att den gör behån ber obekväm, samtidigt som den också kan synas igenom om man bär tajta tröjor.

Hyllas för smarta behåtipset

I en Facebook-grupp delar en kvinna nu med sig av ett smart knep för sådana behåar, som gör att de blir mer bekväma att ha på sig hela dagen.

Annons

”Se till att klippa ut de här innan du bär behån första gången”, skrev hon till en bild där hon visade hur hon plockat ur sidobyglarna.

Hon fortsatte:

”Det är jätteenkelt eftersom de redan sticker ut och gör ont efter att ha burit behån i en timme. Behån sitter fortfarande bra utan plastgrejerna på sidorna”.

Många i gruppen blev förvånade över det enkla knepet, och hyllade henne för ett tips de inte tänkt på.

”Kan man göra det! Jag älskar behån men sidogrejerna gör så ont”, skriver en person.

”Du är ett geni, tack! Det här är grejen som alltid stör mig”, skriver en annan.

Källa: Yahoo.

Annons