Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

20 långa skjortor och skjortklänningar att styla dina leggings med

25 nov, 2020 
Lång skjorta och skjortklänning 2020
Är du på jakt efter en lång skjorta eller en skjortklänning? Ett perfekt plagg som passar lika bra till vardags som till fest. Vi listar 20 snygga alternativ att uppdatera garderoben med!
Annons

En lång skjorta eller en skjortklänning är ett klassiskt plagg som aldrig går ur tiden och fungerar lika bra till hemmastilen som till kontoret och på middagen!

Skapa en dressad look genom att matcha den med lårhöga stövlar, smycken eller en snygg stickad väst eller låt den bli en del av din hemmastil tillsammans med favorittofflorna.

Snygga långa skjortor och skjortklänningar att bära i vinter:

Vi har samlar 20 snygga och trendiga långa skjortor och skjortklänningar i olika färger och stilar att spana in i butik just nu!

Annons

Vit skjorta från Kappahl i lång modell med voluminösa ärmar. Skjorta i rak modell med nedhasad axelsöm. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Skjortinspirerad klänning designad med en rak silhuett som faller i knälängd och är skuren i mjukt läder, från Arket. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Skjortklänning i 100 procent silke från Totême. Elegant klänning i midi-längd med långa ärmar i ett klassiskt Totême-mönster. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Skjorta i längre modell tillverkad av bomull från COS. Skuren för en avslappnad passform med en halv knapphalsstängning fram. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Lång, skjortklänning med krage och slits nertill från Wera. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Ljusblå skjortklänning från Gestuz i trendig oversized modell med nedsänkt axelsöm och fickor framtill. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Skjortklänning från Filippa K i glansig kvalitet. Klänningen är kraglös och har knappslå framtill samt har en höga sidoslits. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Lång skjorta med randigt mönster och knytskärp i midjan från H&M. Finns även i rosa och svart. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Svart lång skjorta från Totême. Klassisk skjortklänning i en fin oversized passform med vida ärmar. Finns även i vitt. Du kan löpa den här (reklamlänk).

Beige skjorta från Kappahl i lång modell med voluminösa ärmar. Skjorta i rak modell med nedhasad axelsöm. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

En lång skjorta från H&M i mjuk läderimitation med avtagbart knytskärp. Skjortan har krage och knäppning med klädda knappar fram. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Vit lång bomullsskjorta från COS med raka snitt. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Lång svart skjortklänning i mjuk kvalitet från Neo Noir. Ledig passform och med ett bälte i midjan. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Avslappnad lång skjorta med korta ärmar i bekväm bomullskvalitet från Part Two. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Långärmad skjortklänningen från Arket är gjord av ekologisk bomull. Stylad med en dold knäppning, knappar med ärmar och en rund fåll. Finns i beige och vitt. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Lång vit skjorta med klassisk krage, utsvängda ärmar med knytdetaljer på manchetterna samt i en oversize fit, från Na-kd. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Lång blåvit-randig bomullsskjorta från H&M. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Svart lång bomullsskjorta från COS. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Svart skjortklänning i bomull från & Other Stories med knappstängningar framtill, spetsig krage och sidoslitsar. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Lång skjorta från Arket utformad av organisk bomullsdenim med en mjuk och draperande känsla. Den har en ståkrage med en halv knäppning framtill. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Foto: TT

LÄS MER:

Annons