Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Långärmad stickad klänning – här är varianten som hyllas

16 okt, 2023 
långärmad stickad klänning
Jakten på den perfekta stickade klänningen är äntligen över: här är klänningen som Ellos kunder hyllar i recension efter recension!
Annons

Jakten på en stilsäker stickad klänning som både ser snygg ut och känns skön att bära kan vara till ända – åtminstone om man lyssnar på kunderna. För vilka är bättre att lyssna på än de som faktiskt har testat att bära klänningen som man funderar på att klicka hem?

Långärmad stickad klänning – här är kundernas favorit

Av alla stickade klänningar som finns hos Ellos har en av dem särskilt bra recensioner – en långärmad stickad klänning med v-ringning och ballongärmar med manschetter i ärmsluten. Den är gjord i en mohair- och ullblandning och är knälång, vilket gör att den är lika snygg att bära med strumbyxor som med bara ben och höga stövlar. Du kan se mer och köpa klänningen här (reklamlänk) – eller scrolla vidare i artikeln för att läsa mer om den.

Nio av tio har gett högt betyg

Av alla verifierade kunder som har recenserat klänningen så har drygt nio av tio gett den 4 eller 5 av maximalt 5 stjärnor, och hela två tredjedelar av kunderna har gett klänningen maxbetyget.

Annons

En av personerna som köp klänningen beskriver sig själv som helnöjd och skriver:

"Klänningen är fin på, bra passform. Väldigt mjuk och skön och helt i min smak. Kan rekommendera denna klänningen."

En annan kund skriver om klänningen: "Snygg och mjuk i en härlig färg. Jag kommer använda den mycket i vinter", medan en tredje skriver:

"Skön, bra längd och passform"

Svart stickad klänning, Ellos

Den stickade klänningen finns givetvis i en tidlös svart nyans som likt de andra färgerna aldrig kommer att gå ur tiden. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Tidlös svart stickad klänning med långa ärmar och v-ringning
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Beige stickad klänning, Ellos

En av varianterna som har fått flest positiva recensioner är den här beigemelerade klänningen. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Annons
Beige v-ringad stickad klänning med långa ärmar
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Grön stickad klänning, Ellos

En annan nyans som har fått höga betyg är den här mörkgröna. En kund skriver: "En klänning att ha både till vardags och fest... Sitter snyggt! Gillar den gröna färgen också!" Du kan se mer och köpa den gröna klänningen här (reklamlänk).

Mörkgrön stickad klänning med v-ringning och långa ärmar
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Vit stickad klänning, Ellos

Den tidlösa klänningen finns även i en vacker vintervit nyans som kommer att vara lika snygg under de kallare månaderna som i vår. Läs mer och köp den vita klänningen här (reklamlänk).

Annons
vit långärmad stickad klänning med v-ringning
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.
Modechefens favoriter i höstBrand logo
Modechefens favoriter i höst

Annons