Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Här är de mest spektakulära looksen på Guldbaggegalan 2023

23 jan, 2023 
Guldbaggegalan 2023
Svensk film och prisutdelning i all ära – men på årets Guldbaggegala lyste kändisarna på röda mattan ikapp med guldbaggarna. Femina har spanat in de mest iögonfallande outfitsen på Guldbaggegalan 2023 – se de härliga bilderna!
Annons
Guldbaggegalan 2023: Bilderna från röda mattanBrand logo
Guldbaggegalan 2023: Bilderna från röda mattan

Måndagen den 23 januari gick den 58:e upplagan av Guldbaggegalan av stapeln – galan där det gångna filmåret summeras med utdelade guldbaggar.

Rampljuset skiner kanske som starkast på filmerna Triangle of Sadness, Boy from Heaven, Jag är Zlatan och Comedy Queen som är nominerade i flera tunga kategorier, såsom bästa film och bästa regi.

Men profilerna som intar anrika Cirkus i Stockholm är ej att förglömma heller – och särskilt inte deras utstyrslar. Guldbaggegalan 2023 har bjudit på ett flertal minnesvärda outfits och Femina har valt ut några favoriter. Spana in kändisarnas härliga looks!

Annons

11 personer som stack ut på Guldbaggegalan 2023

After Dark-stjärnan och designern Christer Lindarw sätter tonen i en lika delar glammig som trendig outfit.

Christer Lindarw

När Lena Endre anlände på röda mattan var det nog en och annan haka som tappades – eftersom hon dök upp i en riktig statement-klänning. Kolla in den här vackra kreationen, skapad av Louise Xin!

Lena Endre

Sångaren Helen Sjöholm var en riktig lisa för ögat, klädd i en vacker klänning i svart och guld.

Annons
Helen Sjöholm

Elegant och stilrent är ledord när det kommer till Clara Hallencreutz och Fares Fares looks. Det går helt enkelt inte att kliva snett när det kommer till svart, vitt och silver. Vi fullkomligt älskar Claras Diana Orving-blåsa och bakåtkammade frisyr! Och hur snygga är inte smyckena från Cornelia Webb?

Clara Hallencreutz och Fares Fares

En av de mest iögonfallande looksen bjöd Triangle of Sadness-aktuella Carolina Gynning på. Hon sparade sannerligen inte på krutet, utan glänste i sin Sara Poul-klänning med spets, glitter och fjädrar.

Annons
Carolina Gynning

Hedda Stiernstedt dök upp i en blickfångande skapelse, med matchande handskar, vackert röda läppar och en enkel håruppsättning.

Hedda Stiernstedt

Det är svårt att inte få ett leende på läpparna vid åsynen av Pernilla August och maken Isac Larsson. Långkjol matchas så snyggt med en knäppt klassisk kavaj!

Annons
Pernilla August make Isac Larsson

Rachel Molin trädde in i Cirkus iklädd vackert rosa och kontrasterande svart, matchat med en cerise väska från Atp atelier.

Rachel Molin

Gizem Kling Erdogan blandar hårt och mjukt i sin outfit. Den transparenta klänningen med romantiskt blommönster bryts av med en tung, grövre kappa med tuffa nitar.

Annons
Gizem Kling Erdogan
Annons