Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Madeleine och Sofia bär sommarens trendigaste skor – här kan du köpa dem

11 jul, 2019 
Meghan har ett par – Kate likaså. Och även prinsessan Madeleine och prinsessan Sofia. Vad vi talar om? Wedges från Castaner.
Annons

Som sagt, hertiginnan Catherine, Kate, har ett par i sin kungliga garderob. Hertiginnan av Sussex, Meghan, likaså. De använder sina snygga kilklackar från ANNONS Castaner flitigt – trots att drottning Elizabeth sägs misstycka.

Skorna från Castaner är dock ett par riktiga sommarklassiker. De tillverkas i Spanien i slittålig canvas med sula i jute. Skorna knyts runt ankeln med långa band som räcker flera varv runt. De snygga (och sköna) skorna passar till allt från mönstrade sommarklänningar till jeans.

Prinsessan Sofia i kilklackar.
Prinsessan Sofia i kilklackar.

Därför är det bra att välja kilklackar

Att välja just kilklack är både bekvämt, trendigt – och snyggt. Anledningen? En kilklack är mer stabil än en vanlig klack. Många tycker ju att det är supersnyggt att gå i högklackat men det är inte riktigt alla som känner sig bekväm i dessa skor. Ett riktigt bra tips är då att istället prova skor med kilklack. Just nu är dessutom kilklacken supertrendig.

Annons
Prinsessan Madeleine i kilklackar.
Prinsessan Madeleine i kilklackar.

Men visst finns det saker att tänka på längs vägen.

”Även om många upplever att kilklackar är betydligt enklare att gå i än exempelvis stilettklackar är skor med kilklack fortfarande klackskor. Om du inte är van vid att bära klackar kan det vara bra att välja ett par kilklackar med lägre klack”, skriver sajten Footway.se.

Några som hakat på trenden är våra svenska prinsessor – Madeleine och Sofia. Sugen på ett par egna ANNONS Castaner-kilklackar? Nedan hittar du dem. Dessutom är de på rea just nu – till halva priset!

Annons
Sofia och Madeleine
Sofias och Madeleines snygga skor – både trendiga, snygga – och bekväma.

Snyggaste kilklackarna i butik

Annons
Annons

Foto: TT

Läs mer:

Annons