Bilder från Madonnas instagram från hennes 63-års firande.

Madonna fyllde nylogen 63 år och firade med vänner och familj i Italien. Foto: Madonnas Instagram @madonna

1:05

Efter reklamen: Madonnas olika looks – genom tiderna

(1:05)

Madonna firade sin 63:e födelsedag med den närmsta familjen men det hindrade såklart inte popstjärnan från att gå all in på sin festlook. Kvällen till ära hade hon valt en plisserad klänning med mönster i turkost, cerise och gult från Versace. Klänningen hade hög slits och midjan markerades med ett guldigt bälte. Hon toppade looken med multikedjor runt hals och handled och stora ringar på samtliga fingrar.

I samband med sin födelsedag som firades i Italien delade stjärnan flera bilder på sina barn på sin Instagram med bildtexten "Let the Birthday Games Begin…………". Madonna har barnen Rocco Ritchie, Lourdes Leon, Mercy James, David Banda och tvillingdöttrarna Estere och Stelle Ciccone. Hon postade även flera bilder på sig och pojkvännen Ahlamalik Williams.

Stilikonen Madonna genom tiderna: 10 oförglömliga looks

Ahlamalik, 27 är koreograf och dansare och har bland annat dansat tillsammans med Michael Jackson. Madonna och Ahlamalik träffades 2015 då han gjorde en audition som dansare för hennes turné “Rebel Heart Tour”. Efter det jobbade han på samtliga av Madonnas shower men det dröjde tre år innan paret började dejta varandra under 2018 då han var en av dansarna under “Madame X Tour”.

Grattis säger vi till “The Queen of Pop!”

Stjärnorna vars röda mattan-looks var före sin tid