Artikeln innehåller reklamlänkar

NATURLIG FÄRGSKALA

Lämna de svarta plaggen i garderoben och satsa på mjukt behagliga nyanser som beige, brun och äggskal. Allra snyggast blir de om du matchar dem tillsammans.

mode-mango

Kjol och blus från Mango.

VÅRENS JEANS

Jeans är fortfarande i fokus och vårens snyggaste nyheter har raka ben, är ankellånga och har avklippt benslut. Passar perfekt till båda låga skor och höga klackar.

mode-&otherstories

Outfit från &Other Stories  (länk till butik)

BLOMMÖNSTER

Låt hela garderoben blomma. Vi ser allt från stora varianter till minismå och det är lika snyggt på kavajer och blusar som på byxor, kjolar och klänningar.

mode-twist&tango

Kläder från Twist and Tango

PLISSERAT

Det är de smala veckens säsong och den plisserade kjolen är så långt i från tantig som man kan komma. Matcha gärna med stickad tröja och sneakers till vardags och en festlig topp och klackar till festen.

mode-bymalenebirger

Blus och kjol från by Malene Birger 

AVSKALAT

Du som älskar raka linjer och enkla snitt går en härlig säsong till mötes. Vi ser massor av minimalistiskt rena former i nya (snygga!) ljusa toner.

mode-cos

Ribbad topp och byxor från COS  (länk till Cos)

PERSONLIG MIX

Ta fram din personlighet med hjälp av vårens nyheter! Mixa mönster, färg och form precis hur du vill. Några av våra favoriter är maxade mönster, volangdetaljer och blanka ytor.

mode-hm

Alla produkter är valda av Femina. Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

Av Linn Johansson

Läs även
Får ut mer av Femina – köp biljetter till våra event i Helsingborg och Göteborg 

Snyggaste kapporna just nu – 5 varma shoppingtips!

 

Mest läst