Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Maxa garderoben – här är vårens trender!

20 jan, 2017 
AvFemina
Trots att vi fortfarande har ett par månaders vinter framför oss så börjar butikerna sakta men säkert att fyllas på med härligt inspirerande vårmode. Vi har valt några av våra favorittrender som enkelt går att börja använda redan nu!
Annons

NATURLIG FÄRGSKALA

Lämna de svarta plaggen i garderoben och satsa på mjukt behagliga nyanser som beige, brun och äggskal. Allra snyggast blir de om du matchar dem tillsammans.

mode-mango

Kjol och blus från Mango.

VÅRENS JEANS

Jeans är fortfarande i fokus och vårens snyggaste nyheter har raka ben, är ankellånga och har avklippt benslut. Passar perfekt till båda låga skor och höga klackar.

mode-&otherstories
Annons

BLOMMÖNSTER

Låt hela garderoben blomma. Vi ser allt från stora varianter till minismå och det är lika snyggt på kavajer och blusar som på byxor, kjolar och klänningar.

mode-twist&tango

Kläder från Twist and Tango

PLISSERAT

Det är de smala veckens säsong och den plisserade kjolen är så långt i från tantig som man kan komma. Matcha gärna med stickad tröja och sneakers till vardags och en festlig topp och klackar till festen.

mode-bymalenebirger

Blus och kjol från by Malene Birger 

Annons

AVSKALAT

Du som älskar raka linjer och enkla snitt går en härlig säsong till mötes. Vi ser massor av minimalistiskt rena former i nya (snygga!) ljusa toner.

mode-cos

Ribbad topp och byxor från ANNONS COS 

PERSONLIG MIX

Ta fram din personlighet med hjälp av vårens nyheter! Mixa mönster, färg och form precis hur du vill. Några av våra favoriter är maxade mönster, volangdetaljer och blanka ytor.

mode-hm

Alla produkter är valda av Femina. Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

Av Linn Johansson

 

Annons