Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

De bästa butikerna där du kan fynda online på mellandagsrean 2020

23 dec, 2020 
AvVilma Nordell
Mellandagsrea butiker online
Årets mellandagsrea 2020 närmar sig och drar officiellt igång den 25 december – med mängder av butiker som har nedsatta priser. Nedan har vi samlat de bästa butikerna för i år inom kategorierna mode, skönhet, inredning och teknik.
Annons

Mellandagsrean är för många en klassisk tradition där man tar sig ut på stan för att fynda på rean. I år ser det dock annorlunda ut då vi alla borde hålla oss hemma, men som tur är går det lika bra att fynda hemma istället. Spana in butikerna med bäst rea!

Mellandagsrea 2020
Inspirerande bild från Postery!

Butikerna med bäst rea under mellandagsrean 2020:

Här har vi samlat de bästa butikerna som hade stor rea under förra årets mellandagsrea – många reor har redan startat!

MODE:

Inom kategorin mode kommer mängder av butiker ha nedsatta plagg och märken. Här är de bästa butikerna inom mode som hade magiska rabatter redan förra året, vi kommer uppdatera listan löpande.

Annons

SKÖNHET:

Inom kategorin skönhet hittar du allt från populära sminkmärken till hudvård och hårvård. Butikerna hade stora reor nedan förra året, vi kommer uppdatera listan löpande.

INREDNING:

Inom kategorin inredning hittar du allt från soffor, mattor, sängar, köksutrustning och inredningsdetaljer från både lyxiga butiker och klassiska kedjor. Här har vi listat de butikerna som hade stor rea förra året, varför inte planera årets reafynd redan nu, vi kommer uppdatera listan löpande.

Annons

TEKNIK:

En perfekt dag att investera i dyrare teknik som kommer vara nedsatt. Allt från datorer till mobiltelefoner, tv-apparater, köksteknik och gadgets till det vardagliga livet, vi kommer uppdatera listan löpande.

Artikeln uppdateras kontinuerligt!

Foto: TT

LÄS MER:

5 tips för hur du shoppar smart på reanBrand logo
5 tips för hur du shoppar smart på rean
Annons