Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Modeexperten: Klädmissarna som kan göra att din stil ser daterad ut

24 maj, 2022 
AvAino Oxblod
FotografYoutube.
Det är inte alltid lätt att hänga med i de trender som gäller, men enligt experterna finns det just nu några detaljer du bör undvika ifall du vill att din stil ska uppfattas som modern, åtminstone om man ska tro modeexperten Erin Busbee.
Annons
För kvinnor av kvinnor – vårens plagg skapade av kvinnorBrand logo
För kvinnor av kvinnor – vårens plagg skapade av kvinnor

Det viktigaste är att trivas i sin egen stil, men det finns några knep värda att känna till om du vill att din still ska uppfattas som modern i modekretsar.

Modeexperten Erin Busbee delar i en Youtube-video med sig av sina bästa tips på vad du bör tänka på om du inte vill klä dig så att din stil ser daterad ut – och det ligger i detaljerna.

Undvik den här byxlängden

Just nu är mode osar 90-tal det allra hetaste, vilket innebär att de som vill uppfattas som "rätt" i sina modeval bör undvika trekvartsbyxan.

– När du försöker se modern och sofistikerad ut bör du inte bära ett par byxor där fållen hamnar på bredaste delen av din vad, säger Erin.

Annons
Erin Busbee visar hur olika byxlängder är olika smickrande.

Transparenta nylonstrumpor

Vi är många som väljer att ha transparenta nylonstrumpor när vi bär kjol eller klänning, men enligt Erin är det just nu mer modernt att visa dina bara ben som de är. Vill du få till den glans som hudfärgade nylonstrumpor skapar är ett av Erins tips att smörja in benen med valfri kräm så att de blir återfuktade.

Tänk på ärmen

När du köper kläder så kanske inte ärmlängden är det du lägger märke till främst, men enligt vissa experter är det tydligen dags att börja tänka även på detta.

Erin Busbee tipsar om att undvika tighta ärmar som slutar precis efter axeln om du vill uppfattas som trendig. Just nu är det mer inne med en lös volang som faller ner lite över axeln eller toppar helt utan ärm.

Annons
Erin menar att en lösare ärm är mer smickrande än en tajt dito.

Allt ligger i detaljerna

Att klä sig efter säsongernas alla trender kan både vara roligt och krävande. Viktigast är alltid att må bra i det du bär, och det går alltid att plocka just de detaljer du älskar ur varje ny trend och blanda in i din nuvarande stil.

Annons