5 kändisar som designers vägrat klä genom åren
1:36

Efter reklamen: 5 kändisar som designers vägrat klä genom åren

(1:36)

Slå på ljud

Vilka skor du har kan vara lika avgörande för en outfit som vilka kläder du har valt. Med en bred skogarderob kan du ta dig an vilken situation som helst, och liva upp vilka plagg du vill. Men vilka skor är det dags att plocka fram eller investera i, och vilka mår bättre av att få vila i garderoben?

Modeexperten Shea Whitney går igenom vilka skomodeller som är de allra hetaste just nu, och vilka hon tycker har gjort sitt. I en video på Youtube, som har visats över en miljon gånger, går hon igenom de olika skomodellerna.

När det kommer till högklackade skor tipsar Shea om att skor som har ett band runt ankeln kan uppfattas som omoderna i dag, men att skor som knyts några varv runt ankeln är desto hetare.

Sno stilen av Tilde de Paula – med 3 enkla stylingtips

Ett annat skoexempel som Shea Whitney tar upp är kilklackarna. Medan kilklackar i kork eller läder går bort, så menar hon att de klassiska espadrillerna har gjort en comeback under sommaren.

Trendigaste skorna i höst

Tycker du om sneakers? Då är det hetaste valet ett par med vintagelook, och gärna en rolig färgkombination snarare än helvita dito.

– Det vi ser i år är retro. Retro och vintagesneakers är det heta, och jag älskar det, säger hon i videon.

Bästa stylingknepen från kronprinsessan Victorias stylist

Nu till hösten är det många som dock hellre har stövlar eller läderskor – och även här har Shea några matnyttiga tips. Vill du investera i ett par snygga loafers är det ett par med grövre sula som kommer kännas helt rätt, snarare än de damigare och mer nätta varianterna.

Shea är trött på klassiska loafers.

Foto: Youtube.

– En mer trendig och uppdaterad version av dem är den grövre loafern. De är väldigt klumpiga och ger mig lite höjd.

Chunky loafers – ett säkert kort i år.

När det kommer till stövlar och boots konstaterar Shea att vi de senaste åren har sett många stövlar i tajtare modeller, och ankelhöga boots. Nu menar hon att det är bättre att satsa på en cowboyinspirerad stövel.

Cowboyinspirerade boots är hett i år.

Foto: Youtube.

– Älska eller hata dem, men de är verkligen en grej, säger hon i videon.