Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Modefärgerna som är trendigast i höst och vinter

14 okt, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Hösten är här och vintern väntar runt hörnet, och vi är redo att anpassa klädstilen för de kallare temperaturerna.
Under det kommande vinterhalvåret är det juveltoner och starka färger som gäller för att liva upp i mörkret.
Här är säsongens stora trendfärger enligt modehusen.
Annons
Ashley Olsen - Stilresan genom årenBrand logo
Ashley Olsen - Stilresan genom åren

Vacker i indigo

På catwalksen har kläder i vackert indigoblått stuckit ut. Klänningar så väl som puffiga dunjackor och såklart denimplagg har haft färgen. Indigo sägs förhöja ens koncentrationsförmåga, något vi alla kan behöva i mörkret.

Cool i militärgrönt

Militärgrönt är en riktig klassiker på höst och vinter, och kan räknas som lika neutralt som marinblått, brunt och svart – det fungerar alltid. Investerar du i en snygg jacka i militärgrönt kan du ha den flera år framöver. På modevisningarna har färgen synts på skinnjackor, miniklänningar och coola mönster.

Balmain.

Lekfullt fuschia

Våga liva upp i vintermörkret med ett plagg i fuschia – det piggar upp vilken trött onsdag som helst. Matcha sedan med mer neutrala färger som grått, elfenbensvitt eller kamelfärgat för att balansera looken.

Chanel.

Tuff terracotta

Är de starka tonerna inget för dig, samtidigt som du vill komma bort från den helsvarta vinterstilen? Prova att lek med varma nyanser av terracotta och lera för att mjuka upp din garderob – tröjklänningar, ludna jackor och accessoarer i olika nyanser av den rödbruna färgen går att matcha i all oändlighet.

Annons

Glammigt silver

Det här är perfekt för festen, vare sig om det är att du firar att restaurangerna öppnat upp igen, eller framtida nyårspartyn. Modevisningarna visade silver på kjolar, kavajer och till och med stickade plagg.

Balmain.

Kraftfullt rött

Den här maxad färgen går att få in även i den mest minimalistiskt lagda garderoben. Använd färgen som en accentfärg, eller testa en klassiskt skräddad kostym eller cocktailklänning i en vackert röd nyans!

Annons
Saint Laurent.

Källa: Marie Claire.

Annons